Ο κακός χαμός στην Κάλυμνο

Ο κακός χαμός στην Κάλυμνο

Ο κακός χαμός στην Κάλυμνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 513 ΦΟΡΕΣ

Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Καλυμνιακό και τον ΑΟ Δικαίου

Τα όσα απίθανα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Κάλυμνο, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ομίλου Νήσων ανάμεσα στον Καλυμνιακό και τον ΑΟ Δικαίου, θα απασχολήσουν την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ στην προσεχή συνεδρίαση των μελών της, όπως και τα μέλη του ΤΟΔ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα από το διαιτητή Κοσμά Κρίκογλου, στο 90’ του ματς, δευτερόλεπτα μετά το γκολ με το οποίο ο ΑΟ Δικαίου έκανε το τελικό 2-2, στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν οπαδοί καθώς και παράγοντες του Καλυμνιακού για να γίνει στη συνέχεια ο κακός χαμός.

Όπως καταγγέλλεται, το τρίο προπηλακίστηκε, ο πρώτος βοηθός Δημήτρη Γιαμούζης χτυπήθηκε, ενώ ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους στα αποδυτήρια, με τους μαινόμενους οπαδούς να… «κατάσχουν» το Φύλλο Αγώνα και τα δελτία των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας! Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από ένα ολόκληρο μισάωρο κι αφού στο γήπεδο εμφανίστηκαν άνδρες της αστυνομίας. Εν τέλει, το Φύλλο Αγώνα και τα δελτία επιστράφηκαν μετά από δική τους παρέμβαση.

Τα έκτροπα δε φέρνουν σε δυσχερή θέση μόνο τον Καλυμνιακό, που κινδυνεύει με βαρύτατη τιμωρία, αλλά και τον διαιτητή με τους βοηθούς του (δεύτερος ήταν ο Κώστας Στάμος). Αντί να διακόψει επί τόπου το παιχνίδι, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, το τρίο επέστρεψε και ολοκλήρωσε τον αγώνα κανονικά, συνεπώς δεν θα αποφύγει την «καμπάνα».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου