Πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Άρης

Πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Άρης

Πανηγυρικά στα ημιτελικά του κυπέλλου ο Άρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 271 ΦΟΡΕΣ

Κέρδισε χθες με δύο γκολ του Μπαϊρακτάρη και ένα του Μαρκόπουλου στην Καρδάμαινα 3-0 τη Δόξα και συνεχίζει φιλόδοξα στο Κύπελλο

Καρδάμαινα
Την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγυρίζει από χθες το απόγευμα ο Άρης μετά τη νίκη του 3-0 στην Καρδάμαινα επί της τοπικής Δόξας. Έχοντας τον αέρα υπέρ τους, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο επιτιθέμενοι από τα άκρα να σκοράρουν και να θέσουν βάσεις νίκης, με τη Δόξα να παίζει αμυντικό ρόλο, ειδικά από το 20’ και μετά. Αν και ο Άρης δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαιτέρως επικίνδυνος, κατάφερε ωστόσο σπάζοντας το οφσάιντ στο 42’ να ανοίξει το σκορ με τον Μπαϊρακτάρη, αφού δέχτηκε την πάσα του Κοντόγιαννου κι έτσι με πλασέ από πλάγια έγινε το 0-1.

Παρόλα αυτά, η Δόξα είχε την ευκαιρία να φύγει με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, όταν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου εκτελέστηκε φάουλ από το Χατζηαντωνίου και ο Τάλλαρος έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η πίεση της Δόξας συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας άλλη μια ευκαιρία στο 49’, αφού ο Χατζηπαναγιώτης σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 53’ ο Μέμα πήγε να «κρεμάσει» το Βαρέλη με σουτ από το κέντρο αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 57, Κοντόγιαννος και Μαρκόπουλος συνδυάστηκαν ωραία, με τον τελευταίο να βγάζει μόνο του τον Μπαϊρακτάρη απέναντι από τον Γιακούμαρο και με πλασέ να γίνεται το 0-2.

Ο Άρης σιγούρεψε την πρόκριση στο 74’ χάρις σε πλασέ του Μαρκόπουλου, δίνοντας πανηγυρικό τόνο, αλλά και πάλι η Δόξα είχε την ευκαιρία για ένα γκολ, όταν τέσσερα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Βαρέλης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απόκρουσε μετά από την εκτέλεση του Χατζηαντωνίου.

Καλή ήταν η διαιτησία του Δημαράκη και των βοηθών του, Φραγκιαδάκη και Παγώνη.

Δόξα Καρδάμαινας: Γιακούμαρος, Τάλλαρος, Χατζησεβαστός, Κουρζής Α., Χατζηπαναγιώτης, Κορκής (60’ Πης), Κουρζής Γ. (67’ Πατσαβούδης), Μέμα, Χατζηαντωνίου, Παντελής, Οχτάρας (79’ Χαντακάρος).

Άρης Αρχαγγέλου: Βαρέλης, Σκυλλαράκης, Γιαννιού, Τσελεπίδης, Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος (76’ Σταμούλης), Ζαρκαδούλας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος (84’ Θοδωρή), Πατσιαούρας (88’ Κουτσουμπάρης).

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης