Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης στο δημαρχείο

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης στο δημαρχείο

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης στο δημαρχείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο κι έγινε η σχετική ενημέρωση για τις δράσεις του

Τα μέλη του νεοσύστατου Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου, δέχτηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του για τις δράσεις και την κοινωνική προσφορά του συλλόγου, αλλά και την εξέταση των προοπτικών για την από κοινού συνδιοργάνωση διεθνούς αγώνα.

Η αντιπροσωπεία του συλλόγου που απαριθμεί συνολικά ογδόντα μέλη, αποτελούμενη από τους κ. Σταματίδη Χρήστο πρόεδρο, Βασιλάκη Μιχάλη αντιπρόεδρο και τον Βασιλείου Παναγιώτη, ταμία, ενημέρωσαν το δήμαρχο για τις ενέργειες με κοινωνικό υπόβαθρο που «συνοδεύουν» το Σύλλογο Αεροσφαίρισης Ρόδου από την ημέρα της ίδρυσης του, αλλά και για την «πλούσια» εθελοντική δραστηριότητα του - ακόμη και μέσα από εθελοντικές δραστηριότητες του Δήμου Ρόδου - για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος των περιοχών του νησιού μας.

Παράλληλα ζήτησαν την αρωγή του Δήμου, για τη διεξαγωγή σεμιναρίου, που θα έχει ως κεντρική ιδέα την γνωριμία του αθλήματος στο κοινό της Ρόδου και αναζήτηση χώρου άθλησης των μελών του συλλόγου και διεξαγωγής αγώνων.

Ο κος Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στις προοπτικές για την από κοινού διοργάνωση διεθνούς αθλητικού αγώνα στη Ρόδο, αναλύοντας τη σημαντικότητα του αθλητικού τουρισμού, για την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”