Νέο θανατηφόρο τροχαίο στη διασταύρωση-“καρμανιόλα”

Έχασε τη μάχη για τη ζωή 72χρονη η οποία πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην διασταύρωση «καρμανιόλα» της οδού Δενδρινού με Γρηγορίου Ε΄. Η 72χρονη Μαρία Καραγιάννη του Ονούφριου βγήκε από το σπίτι της (μοναδική έξοδος της άτυχης γυναίκας, καθώς φροντίζει τον άρρωστο σύζυγό της) για να πετάξει τα σκουπίδια.

Την ώρα εκείνη στην οδό, όπου υπάρχει και ελλειπής φωτισμός, διερχόταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 46χρονος με αποτέλεσμα η 72χρονη να παρασυρθεί και να τραυματιστεί σοβαρά. Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την τραυματισμένη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών υπέκυψε στα τραύματα της προχθές.

Οργή και αγανάκτιση είναι τα συναισθήματα των συγγενών της, οι οποίοι μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» θέλησαν να «ευχαριστήσουν – όπως είπαν- το δήμο της Ρόδου, για τους φωτεινούς σηματοδότες της περιοχής».
Οι ίδιοι πρόσθεσαν πως «ας είναι τουλάχιστον ο δικός τους άνθρωπος ο τελευταίος που χάνεται σε αυτή την διασταύρωση».

Η κηδεία της 72χρονης Μαρίας Καραγιάννη θα γίνει σήμερα στη μία και μισή το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Κοιμητηρίου Ρόδου, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο «ΡΟΔΑΥΓΗ».