Υποδειγματική έδρα με οπαδούς και των δύο ομάδων

Υποδειγματική έδρα με οπαδούς και των δύο ομάδων

Υποδειγματική έδρα με οπαδούς και των δύο ομάδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 169 ΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια της ΚΑΕ Κολοσσός στους φίλους του Ολυμπιακού κι «ευχαριστώ» στο δικό της πιστό κοινό

Στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο έχει τελικό Κυπέλλου. Στη μία πλευρά, 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού, στην άλλη 1000 φίλοι του Άρη, ανάμεσά τους πολλά κενά καθίσματα, αστυνομικές δυνάμεις, κλούβες των ΜΑΤ και ακόμη 800 περίπου άτομα με προσκλήσεις. Ωραία εικόνα… Στο Βενετόκλειο, πάντως, την περασμένη Δευτέρα, είχαμε ακριβώς την αντίθετη.

Είχαμε οπαδούς και των δύο ομάδων, Κολοσσού και Ολυμπιακού, δεν έπεφτε καρφίτσα στο γήπεδο όπως επίσης δεν άνοιξε ρουθούνι. Για την άψογη συμπεριφορά, η ροδίτικη ΚΑΕ φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλάθλους τόσο των «θαλασσί» όσο και των «ερυθρολεύκων»: «Η ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την υποστήριξή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αναμένουμε την ίδια δυναμική παρουσία τους και στις επόμενες σημαντικές αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους φίλους του Ολυμπιακού και τους δύο Συνδέσμους ( ΠΕΦΟ Ρόδου και Αρχαγγέλου) οι οποίοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση και η συμπεριφορά τους ήταν άψογη καθώς και στους επικεφαλής, κ.κ. Μάκη Κοκκάρη και Δήμο Παπαοικονόμου, για την άψογη συνεργασία τους με την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.