Έφυγε απο τη ζωή η 36χρονη Νικολέττα Τζεσμετζή

Πέθανε μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η 36χρονη μητέρα ενός παιδιού, Νικολέτα Μητσάκη Τζεσμετζή, η οποία είχε συγκινήσει με τον αγώνα που έδινε τα τελευταία χρόνια.

Ο πεθερός της Νικολέτας Μητσάκη Τζεσμετζή, συνταξιούχος δάσκαλος Γιώργος Μητσάκης, ενημέρωσε το e-mesara για το θάνατο της νύφης του με το παρακάτω κείμενο:

"Χθες μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη μας νύφη Νικολέττα, άφησε την τελευταία της πνοή στην Σιγκαπούρη. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άγνωστους που μας συμπαρασταθήκατε και μας βοηθήσατε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό σου ταξίδι γλυκό μας κορίτσι, θα σε θυμόμαστε πάντα".

Η μεγάλη περιπέτεια της Νικολέτας

Ο μεγάλος αγώνας της Νικολέτας κράτησε πάνω από 3 χρόνια…

Ήταν το 2014 και η 33χρονη τότε Νικολέττα, σύζυγο του Μάνου και μητέρα ενός μόλις 10 μηνών παιδιού, διαγνώστηκε με «Όγκος στην σπονδυλική στήλη - νωτιαίο μελό μέχρι την αορτή της καρδιάς».

Η Νικολέττα με τον Μάνο είχαν αφήσει την Κρήτη και έμεναν  στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα όταν έγινε η διάγνωση και έτσι επέστρεψαν εσπευσμένα στην Κρήτη και απευθύνθηκαν στο ΠΑΓΝΗ όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την τόσο δύσκολη επέμβαση.

Έγινε ένας μεγάλος αγώνας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα  και να γίνει η απαραίτητη επέμβαση στη Νικολέτα σε εξειδικευμένη κλινική στη Αυστραλία από όπου καταγόταν.

Από τότε ως σήμερα η Νικολέτα πέρασε από πολλά νοσοκομεία, δίνοντας τις μάχες της..