Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης έκοψε την πίτα του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 142 ΦΟΡΕΣ

Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο στο «Ροδίνι» μαζί μ’ αυτήν του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου. Παρόντες εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολύς κόσμος ως στήριξη για τη συνέχεια των δράσεων

Μια εκδήλωση-ξεκίνημα για νέες δυναμικές κινήσεις μέσα στο 2017 ήταν αυτή της κοπής πίτας του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα «Ροδίνι» μαζί με του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου.

Παρά το ότι δραστηριοποιείται μόλις εφτά μήνες στο κομμάτι της αεροσφαίρισης, ο σύλλογος από τη Ρόδο έχει αναπτύξει σημαντικές αθλητικές και εθελοντικές δράσεις, γι’ αυτό στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε πολύς κόσμος αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Εκεί ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Κόκκινος και Γιάννης Φλεβάρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Παναγιώτης Κουνάκης, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών Μιχάλης Καφετζής ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Δράκος. Παρούσα ήταν και η δικηγόρος Αικατερίνη Βολονάκη, που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο Αεροσφαίρισης Ρόδου απ’ όταν χρειάστηκαν οι απαραίτητες κινήσεις για την ίδρυσή του έως και τώρα. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος παρουσία των μελών από τις διοικήσεις και των δύο συλλόγων.

Στο κοντινό μέλλον σχεδιάζεται να γίνει μια ανοικτή ημερίδα για την επίσημη παρουσίαση της αεροσφαίρισης στο κοινό της Ρόδου, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Στρατού και της Αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”