Καρίκης: Η Ρόδος πάει από το κακό στο χειρότερο

Καρίκης: Η Ρόδος πάει από το κακό στο χειρότερο

Καρίκης: Η Ρόδος πάει από το κακό στο χειρότερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 617 ΦΟΡΕΣ

Δριμεία επίθεση στη δημοτική αρχή την οποία χαρακτήρισε ως την χειρότερη δημοτική αρχή των τελευταίων χρόνων εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Στράτος Καρίκης ο οποίος χθες ήταν καλεσμένος στα στούντιο του notosnews και της εκπομπής «Ουδέτερη Ζώνη».

Ο κ. Καρίκης κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι αρκείται σε μια απλή διαχείριση των πραγμάτων, η οποία όπως είπε, είναι δυστυχώς και κακή. Επίσης την κατηγόρησε για έλλειψη οράματος και αισθητικής τονίζοντας ότι, η Ρόδος πάει από το κακό στο χειρότερο, έχει τα κακά της χάλια ,είπε χαρακτηριστικά και η δημοτική αρχή οφείλει να λογοδοτήσει απέναντι στους πολίτες τους για την κατάσταση αυτή που για να αναστραφεί πρέπει, υπογράμμισε ο κ. Καρίκης να υπάρξει ανατροπή της νοοτροπίας, που επικρατεί σήμερα.

Παράλληλα ο κ. Καρίκης και σήμερα επανέλαβε την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 και έκανε γνωστό ότι, την 1η Μαρτίου θα συγκαλέσει την παράταξη του «Ροδίων Όραμα» για να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του.

Πάντως ο κ. Καρίκης ξεκαθάρισε μιλώντας στον notosnews, ότι δεν θα ζητήσει την στήριξη των κομμάτων αφού ο συνδυασμός που θα καταρτίσει θα είναι ανεξάρτητος και θα αποτελείται κατά κύριο λόγο από νέα άτομα.
«Δεν θέλω ταμπέλες. Η παράταξή μας θα μείνει μακριά από κόμματα και χρώματα. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά και η παράταξή μας κάνει άνοιγμα προς την νεολαία» υπογράμμισε ο κ. Καρίκης

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς