Ευχαριστεί τους παλαίμαχους το Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Ευχαριστεί τους παλαίμαχους το Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Ευχαριστεί τους παλαίμαχους το Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Τις ευχαριστίες τους μέσω ανακοίνωσης εκφράζουν οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου, προς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο 3ο τουρνουά «Ιστορίας και Φιλανθρωπίας» και της ενέργειας τους να διαθέσουν μέρος των εσόδων του τουρνουά, για τη δωρεά παραφαρμακευτικού υλικού. Η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση: Με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση, αποδεχθήκαμε τη δωρεά παραφαρμακευτικού υγειονομικού υλικού, που συγκεντρώθηκε από τη δράση του 3ου τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ρόδου “Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας”.

Το ανωτέρω ποδοσφαιρικό τουρνουά, πραγματοποιήθηκε υπό την αρωγή της Αντιδημαρχίας Ρόδου, δια του Αντιδημάρχου κ. Παρδαλού Στέργου και του Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς που υπάγεται στη Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου.
Μέρος των εσόδων του 3ου τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ρόδου “Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας”, εκτός των άλλων δράσεων, χρησιμοποιήθηκε για την προμήθεια και δωρεά στο Π.Ε.Δ.Υ – Κέντρο Υγείας ΄Εμπωνα και στα Περιφερειακά Ιατρεία ευθύνης του, αναλώσιμου υγειονομικού υλικού.

Ευχαριστούμε όλους τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 3ο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ρόδου “Ποδοσφαιρικής Ιστορίας και Φιλανθρωπίας”, αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς που με την αφιλοκερδή τους δράση συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αυτού τουρνουά.

Με εκτίμηση,
Θεοφάνης Μούκας
Γενικός Ιατρός
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας
Π.Ε.Δ.Υ – Κέντρο Υγείας Έμπωνας

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.