Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το «Apollon Olympic Triathlon»

Σε δυόμιση μήνες περίπου θα διεξαχθεί στη Ρόδο μια σπουδαία διοργάνωση τριάθλου από τον Απόλλωνα Ρόδου ενταγμένη στις αναπτυξιακές δράσεις του με σκοπό τη γνωριμία του κοινού του νησιού μας με το άθλημα αλλά και τη συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων αθλητών.

Το «Apollon Olympic Triathlon» είναι προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί 30 Απριλίου στην πόλη της Ρόδου περιλαμβάνοντας 1500μ. κολύμβηση, 40χλμ. ποδηλασία και 10χλμ. τρέξιμο με εκκίνηση από την παραλία «Έλλη».

Οι αθλητές στις ολυμπιακές αυτές αποστάσεις θα κολυμπήσουν για 1500μ. στην παραλία, εν συνεχεία, μετά τη ζώνη αλλαγής θα κάνουν ποδήλατο για τέσσερις  γύρους των 10χλμ. και μετά την ολοκλήρωση αυτού του αγωνίσματος θα ακολουθήσει τρέξιμο αποτελούμενο από δύο γύρους των 5χλμ.

Βάσει προγράμματος, η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9.00 με χρονικό όριο τερματισμού στις 13.00, ενώ το σύστημα για τις συμμετοχές άνοιξε χθες και θα πρέπει να αποσταλούν έως και τις 27 Απριλίου. Μετά και τη συνεργασία του Απόλλωνα Ρόδου με την Ocean Lava, οι διοργανώσεις αυτού του χαρακτήρα θα πληθύνουν στο νησί μας με σκοπό την ανάπτυξη περισσότερο και την όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Ρόδου για τις συμμετοχές:
«Οι εγγραφές για το Ocean Lava Rhodes "Olympic Triahtlon" 30 Απριλίου 2017 άνοιξαν.
Μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία του αγώνα μας ο οποίος διακρίθηκε και τιμήθηκε πανελλαδικά παίρνοντας το 1ο βραβείο "Top Rated Event 2016" σε μια πανέμορφη και ασφαλή διαδρομή.

Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά της Ρόδου, θαυμάστε το ιστορικό κέντρο της και απολαύστε την ποδηλατική διαδρομή. Τρέξτε δίπλα από το "Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου", τα σοκάκια της "Μεσαιωνικής Πόλης" και την "Τάφρο" με σύμμαχο τον καταγάλανο και ηλιόλουστο ουρανό.»