Τάσος Ψυλλάκης: «Σημάδια πανικού και αδυναμίας διοίκησης»

Τάσος Ψυλλάκης: «Σημάδια πανικού και αδυναμίας διοίκησης»

Τάσος Ψυλλάκης: «Σημάδια πανικού και αδυναμίας διοίκησης»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 897 ΦΟΡΕΣ

Με αιχμηρό τρόπο απαντά ο πρώην παράγοντας της ΕΠΣΔ στα όσα δήλωσε ο πρόεδρός της Παναγιώτης Διακοφώτης, σχετικά με το αποτέλεσμα του ελέγχου των οικονομικών της διοργανώτριας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τάσος Ψυλλάκης μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης, σχετικά με το περιεχόμενο του πορίσματος των ορκωτών λογιστών, που διενήργησαν έλεγχο στα οικονομικά της Ένωσης για το διάστημα από το 2009 έως το 2013.

Ο πρώην παράγοντας της διοργανώτριας επαναλαμβάνει πως στον τρόπο που η προηγούμενη διοίκηση διαχειρίστηκε τα χρήματα της Ένωσης δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό και ούτε λίγο ούτε πολύ, αποδίδει την επιμονή του Παναγιώτη Διακοφώτη σε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, σε αδυναμία διοίκησης και σε φόβο απώλειας της… «καρέκλας». Η αιχμηρή δήλωση του Τάσου Ψυλλάκη:

«Αναφορικά με αυτά που ελέχθησαν στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, σχετικά με το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά των προηγούμενων διοικήσεων από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ. Επειδή για ένα χρονικό διάστημα αφορά και εμένα, ως τον τότε ταμία, από τις 25.7.2010 έως και τις 31.5.2013, έχω να αναφέρω τα εξής:

Παρατηρώ σημάδια πανικού και αδυναμίας διοίκησης. Κάθε φορά που έχει αδιέξοδα και προβλήματα διοίκησης, οπλίζει το «45άρι» και «πυροβολεί» προς κάθε κατεύθυνση, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψει την καρέκλα του στη διοίκηση της ΕΠΣΔ. Οι φίλαθλοι και τα σωματεία, ξέρουν με ποιον τρόπο «κατέλαβαν» τη διοίκηση της ΕΠΣΔ και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας πρόεδρος χωρίς αντιπολίτευση, δεν έχει την αυτοπεποίθηση να διοικήσει και αντιδρά με αυτό το συκοφαντικό και λασπολογικό τρόπο για την προηγούμενη διοίκηση. Τι έχει να φοβηθεί…

Αν κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, τον πληροφορώ ότι εγώ τουλάχιστον κοιμάμαι σαν πουλάκι, άλλοι είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους και φαίνονται με τον τρόπο που σκέπτονται και γράφουν. Όσο για την ελληνική δικαιοσύνη, να ανησυχούν αυτοί που έχουν νταραβέρια μαζί της.

Για τα οικονομικά της ΕΠΣΔ, είναι καταγεγραμμένα τα πάντα, μέχρι πού πήγε και το τελευταίο ευρώ. Δεν μπορεί κάποιες μη παραγωγικές δαπάνες να τις αναφέρει ως έλλειμμα, επειδή δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει κάνει λάθος, ή αν θέλετε αυτοί που τον ενημέρωναν, το έκαναν λανθασμένα. Ας κοιτάξει λοιπόν να διοικήσει και να αφήσει στην άκρη τα της προηγούμενης οικονομικής διαχείρισης της ΕΠΣΔ, γιατί έχει πάρει επικίνδυνο δρόμο, τόσο επικίνδυνο, που θα βάλει σε περιπέτεια το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, αν δεν το έχει βάλει ήδη.

Έχει καταλάβει ότι, από το 2009 μέχρι και τώρα, έχουν περάσει οκτώ χρόνια και ακόμα ασχολείται με την τότε οικονομική διαχείριση; Αν αυτό δεν είναι αδυναμία διοίκησης και φόβος για την καρέκλα, τότε τι είναι;

Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο τι κάνει; Είναι ενήμεροι για τις πράξεις του προέδρου τους; Αν είναι, είναι συνυπεύθυνοι. Αυτό όμως ας το καταλάβουν μόνοι τους.

Υ.Γ. Η εμπάθεια του λασπολόγου και ο εξευτελισμός που σέρνει μαζί του, σε τελική ανάλυση γυρίζουν στον εαυτό του. Τι τιμωρία μπορεί να υποστεί ένας λασπολόγος; Κοίταξα γύρω μου τον πεντακάθαρο χώρο που βρισκόμουν, άξιζε τον κόπο να λερώσουμε όλα αυτά που με τόση σπουδή είχε φροντίσει η καθαρίστριά μας; Όχι φυσικά. Πόσω μάλλον την ψυχή μας και το μυαλό μας… Σωστά;»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων