Πρόεδρος της Centennial Lions: Δεν παραβιάζουμε εμείς τους κανόνες

Πρόεδρος της Centennial Lions: Δεν παραβιάζουμε εμείς τους κανόνες

Πρόεδρος της Centennial Lions: Δεν παραβιάζουμε εμείς τους κανόνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 967 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση στην επιστολή της κ. Ελένης Παππά

Από την κ. Καίτη Καστρουνή, πρόεδρο της Centennial Lions Sivithos Branch, αναφορικά με επιστολή της κ. Ελένης Παππά προέδρου της περιοχής της οργάνωσης διεθνών Lions, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απάντηση:

«Ο Λαϊονισμός είναι μία Διεθνής Οργάνωση με αρχές και προ παντός κανόνες ηθικής, και έχει βοηθήσει στα 100 χρόνια της λειτουργίας του, πάνω από 120.000.000 ανθρώπους.

Το Branch της Λέσχης Ζωγράφου – Σωκράτης, ιδρύθηκε με όλους τους τύπους, και έλαβε αριθμό εγκρίσεως από τους Διεθνείς Lions που εδρεύουν στην Αμερική 129814. Έχουμε καταβάλει τις συνδρομές μας, τόσο στους Διεθνείς Lions, όσο και στο Θέμα 117Α της Νοτίου Ελλάδος στο οποίο ανήκουμε. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι «μαϊμούδες» ούτε εγκρίνονται ούτε πληρώνουν συνδρομές.

Δεν απαιτείται εγκατάσταση από τη Διοίκηση του Θέματος, αφού η αναγνώριση είναι και εγκατάσταση στο λαϊονισμό.

Το κείμενο βέβαια, δεν είχε γραφτεί, από την φερομένη ως υπογράφουσα, αφού δεν μπορούσε η ίδια να αναγράψει ότι είναι Πρόεδρος της Λέσχης της Ρόδου, αλλά Πρόεδρος της περιοχής, κάτι που διόρθωσε αργότερα, στο διαδίκτυο, όταν κατάλαβε ότι της τα είχαν γράψει λανθασμένα.

Αντίθετα, οι λέσχες της Ρόδου, δεν έχουν καταβάλει τις οφειλές τους.

Οι διαδικασίες που δήθεν ακολουθούν για την ακύρωση, δεν υπάρχει ελπίς για τους κακόβουλους, να ακυρωθεί, διότι όπως τους έχουν απαντήσει, είναι απόλυτα σύννομο, και ότι καμία Λέσχη δεν έχει εξουσία, κυριαρχικών τάσεων σε μία περιοχή.

Ουδέποτε αποφάνθηκε το Συμβούλιο των προηγούμενων Κυβερνητών, διότι δεν υπάρχει τέτοιο Συμβούλιο, αλλά υπάρχει η Επίτιμη Επιτροπή Κυβερνητών, η οποία δεν παίρνει αποφάσεις, αλλά είναι συμβουλευτικό όργανο. Δεν γνωρίζουμε τις ενέργειές τους, που φυσικά είναι ανεδαφικές, διότι δεν μας κοινοποίησαν, τίποτα, ως θα όφειλαν εάν είχε σταλεί κάποια επιστολή στους Διεθνείς Lions.

Επομένως δεν είμαι εγώ, ως Πρόεδρος του Branch, που παραβιάζει τους κανόνες, αλλά μια ανεξήγητη εμπάθεια, κινούμενη ποιος ξέρει από ποια ελατήρια, προσωπικά απευθυνόμενα κατ΄ εμού, ωσάν να μην είμαι ένα καταξιωμένο μέλος των Lions, που μάλιστα ήμουν μέλος της Λέσχης της Ρόδου, είχα τιμηθεί για την δραστηριότητά μου, και πάλι για ανεξήγητους λόγους προέβησαν στη διαγραφή μου, την οποία και ήθελαν να μετατρέψουν σε «εξορία» από τη Ρόδο, όπου δραστηριοποιούμαι Λαϊονικά.

Παρακαλώ όπως δημοσιευθεί η παρούσα στην ίδια θέση με τα ίδια γράμματα, ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια, και να στηλιτευθεί η προσπάθεια κακόβουλων επικριτών εις βάρος μου, και εις βάρος μιας Διεθνούς Οργάνωσης προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Mε εκτίμηση,

Καίτη Καστρουνή

Πρόεδρος CENTENNIAL LIONS SIVITHOS BRANCH».

Διαβάστε ακόμη

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!