Ζητούνται έδρες για τα φάιναλ φορ!

Ζητούνται έδρες για τα φάιναλ φορ!

Ζητούνται έδρες για τα φάιναλ φορ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου ζήτησε από τα σωματεία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τις επικείμενες τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων

Επίσημη πρόσκληση από την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου εστάλη προς τα σωματεία της δύναμής της για εκδήλωση ενδιαφέροντος ως προς τη διοργάνωση ενός φάιναλ φορ από τα εννέα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Συγκεκριμένα: «Προς τα σωματεία της Τ.Ε.

Κύριε πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε από τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα διεξαχθούν τα παρακάτω Final Four: Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων και Μίνι.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00’ εάν το σωματείο σας επιθυμεί ν’ αναλάβει τη διοργάνωση ενός εκ των παραπάνω Final Four και ποια έξοδα καλύπτει (μετακινήσεις, διαμονή – διατροφή, έντυπα, έπαθλα, έξοδα αγώνων κλπ.) για τη διοργάνωση αυτή».

Θεωρείται δεδομένο ότι τα περισσότερα σωματεία, εφόσον εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα αναλάβουν το φάιναλ φορ στο οποίο έχει προκριθεί ένα από τα αγωνιστικά του τμήματα, με αξιώσεις για τον τίτλο. Επειδή, όμως, σε ορισμένα πρωταθλήματα η υπόθεση «πρόκριση» δεν έχει ξεκαθαρίσει 100%, ενδεχομένως και να μην υπάρχει από τώρα η αναμενόμενη ανταπόκριση.

Όσον αφορά στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών, εκκρεμεί ακόμα το πότε θα διεξαχθεί (πριν ή μετά το Πάσχα) αλλά και το ποιες ομάδες θα προκριθούν. Ναι μεν υπάρχουν φαβορί αλλά τα πλέι οφ δεν έχουν καν ξεκινήσει. Η φιλόδοξη Καλλιθέα θα μπορούσε να είναι μία από τις διεκδικήτριες οικοδέσποινες αλλά οριστική απόφαση από το διοικητικό της συμβούλιο δεν έχει παρθεί.

Το κόστος μίας τέτοιας διοργάνωσης είναι αυτό που απασχολεί τον οποιονδήποτε οικοδεσπότη κι είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως σημαντική υποψηφιότητα και μάλιστα χωρίς συμμετοχή σε τελική φάση θα θέσει η Σύμη η οποία διαθέτει ένα γήπεδο – στολίδι και ο κόσμος του νησιού δείχνει ενδιαφέρον να φιλοξενήσει ένα φάιναλ φορ.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα