Εκδήλωση στη Ρόδο του κέντρου γονιμότητας

Εκδήλωση στη Ρόδο του κέντρου γονιμότητας

Εκδήλωση στη Ρόδο του κέντρου γονιμότητας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 799 ΦΟΡΕΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα δεδομένα γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, θα είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, στη Ρόδο.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 4/3/17 σε κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Mediterranean στις 18:30 απόγευμα και ομιλητές της εσπερίδας θα είναι:


Ματθαίος Φραϊδάκης Γυναικολόγος (εξιδεικευμένος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή) που είναι και ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, και θα αναπτύξει το θέμα: «Νεότερες Τεχνικές στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή»

Αλίκη Ανυφαντάκη εμβρυολόγος (senior embryologist) του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης που θα αναπτύξει το θέμα «Νέες προσεγγίσεις για την βελτίωση ποιότητας ωαρίων - εμβρύων σε γυναίκες άνω των 38 ετών»


Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο σε ιατρικό προσωπικό όσο και σε απλούς πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν.

Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο έχει παγκόσμια αναγνώριση και επισκεψιμότητα και φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και 5000 γεννήσεις παιδιών.

Σήμερα στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης υπάρχει η δυνατότητα για νέες τεχνικές εξαιρετικά προηγμένες, που διαφυλάσσουν την γονιμότητα στις γυναίκες άνω των 40 ετών, (υψηλή FSH) με δυνατότητα ανάπλασης και αναζωογόνησης ωοθηκών και κατάψυξης ωοθηκικού ιστού.


Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα ανάπλασης του γυναικείου κόλπου με laser και θεραπεία απώλειας ούρων.

Το επίτευγμα που έχει συντελεστεί από το ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ στο Ηράκλειο, είναι μοναδικό και πολλά υποσχόμενο για τον κλάδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο παρόν και το μέλλον.

Άλλωστε τα δεδομένα και τα αποτελέσματα που μέχρι σήμερα υπάρχουν, καθώς και η καθολική αποδοχή των ιατρικών υπηρεσιών σε ζευγάρια απ΄ όλο τον κόσμο το αποδεικνύουν περίτρανα.


Σήμερα με τις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν και την ανανεωμένη τεχνολογική υποστήριξη οι άνθρωποι του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν κάθε πρόκληση, συναγωνισμό και προηγούμενη επιτυχία παραμένοντας οι μοναδικοί στο Ηράκλειο.

Διαβάστε ακόμη

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής