Βραδιά μυσταγωγίας απόλαυσε η οικογένεια του Διγενή

Βραδιά μυσταγωγίας απόλαυσε η οικογένεια του Διγενή

Βραδιά μυσταγωγίας απόλαυσε η οικογένεια του Διγενή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Τη ζωντανή ιστορία τους τίμησαν οι Κοσκινιάτες, παρουσία του προέδρου της Σούπερ Λίγκα Γιώργου Στράτου, που συγκινήθηκε και συγκίνησε

Μία αξέχαστη βραδιά, γεμάτη Διγενή, αναμνήσεις, συγκίνηση και αποκριάτικο ξεφάντωμα, απόλαυσαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας των Κοσκινού, στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας που διοργανώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο «Αρίων Παλάς».

Η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, που του χρόνου κλείνει 90 χρόνια ζωής, τίμησε για την πολυετή προσφορά τους, εν μέσω αποθέωσης, τους πέντε παλαιότερους εν ζωή ποδοσφαιριστές της ομάδας, Δημήτρη Μαχραμά, Νίκο Μανωλά, Φώτη Κουλούρα, Τριαντάφυλλο Μαχραμά και Μιχάλη Κατταβενάκη, καθώς και τον επίτιμο πρόεδρο Μανώλη Ηλιάδη.

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιώργος Στράτος, που ως πρώην κάτοικος Κοσκινού και μέλος του Διγενή, αποδέχθηκε με χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση, ερχόμενος στην αγαπημένη του Ρόδο με το γιο του.

«Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη και η χαρά μου ακόμα μεγαλύτερη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο γι’ αυτή την τιμή που γίνεται πολύ πιο εξαιρετική, καθώς από αυτό το βήμα παρέλασε πριν από λίγο η ζωντανή ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Από τον αγαπημένο μου κύριο Μιχάλη Κατταβενάκη μέχρι το Μανώλη Ηλιάδη και τους άλλους κυρίους που είχα την χαρά να συναντήσω απόψε», τόνισε κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Στράτος και συνέχισε: «Θέλω να κάνω μία ξεχωριστή αναφορά στον πρόεδρο Μιχάλη Ψύλλου, όχι μόνο γιατί του έχω ιδιαίτερη αδυναμία από τον καιρό που έπαιζε, για τους μεγαλύτερους ο Μιχάλης είναι της σχολής του Μπόμπι Μουρ. Είναι ένας Εγγλέζος των γηπέδων.

Όπως υπήρξε ένας εξαιρετικός αρχηγός, θα είναι ένας θαυμάσιος πρόεδρος, μόνο που στα νέα καθήκοντα θα πρέπει να θυμάται ώρες ώρες ότι είναι πυροσβέστης. Μάζεψε δίπλα του ένα εκλεκτό συμβούλιο και η αξία του προέδρου φαίνεται πρωτίστως από τους συνεργάτες που φροντίζει να έχει κοντά του.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την κυρία προέδρου αλλά και όλες τις συζύγους των μελών του διοικητικού συμβουλίου, γιατί χωρίς αυτές και χωρίς τη δική τους ανοχή δεν μπορεί να γίνει απολύτως τίποτα. Νιώθω τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα μου. Υπηρέτησα εδώ, έζησα εδώ και διάλεξα τα Κοσκινού να είναι το χωριό μου σ’ αυτή τη δεύτερη πατρίδα.

Έχω φύγει 16 χρόνια και δυστυχώς, σ’ αυτό το διάστημα δεν ήρθα όσες φορές θα ήθελα, αλλά απ’ αυτό το βήμα θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο, έναν αδελφικό μου φίλο που φρόντισε αυτή η σχέση να παραμείνει δυνατή και ζωντανή, το Μανώλη τον Μπάτη. Ήρθα απόψε εδώ με το γιο μου για να αλλάξει λίγο το προσωπικό μου γούρι, γιατί ήθελα να του δείξω πόσο πολύ μας αγαπάνε εδώ, αλλά και γιατί ήθελα να σας δείξω πόσο πολύ σας αγαπάω εγώ.»

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα