Ήρεμη μέρα για τη Ρόδο

Ήρεμη μέρα για τη Ρόδο

Ήρεμη μέρα για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς προβλήματα έβγαλαν την προπόνηση οι Αμανατίδης, Ανδρίκος και Κασαπάκης

Ήσυχα και χωρίς απρόοπτα κύλησε η χθεσινή μέρα για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι συνέχισαν να προετοιμάζονται, στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατσαλένιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κατά κύριο λόγο παιχνίδια κατοχής, στα οποία έλαβαν μέρος, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα, οι Αμανατίδης, Ανδρίκος και Κασαπάκης, συνεπώς το πιθανότερο είναι και οι τρεις να συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται, πως εκτός δράσης θα μείνει για μία αγωνιστική ο τιμωρημένος, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, Τζημογιάννης.

Νωρίτερα το παιχνίδι
Στη 1 το μεσημέρι και όχι στις 3 το απόγευμα, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά, θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Ατσαλένιο και τη Ρόδο.

Η διοίκηση των «ελαφιών» κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά, ο σύλλογος της Κρήτης έδωσε τη συγκατάθεσή του και το μόνο που απομένει για να «κλειδώσει» η αλλαγή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ