Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Το Σάββατο αρχίζει η νέα περιπέτεια!

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Το Σάββατο αρχίζει η νέα περιπέτεια!

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Το Σάββατο αρχίζει η νέα περιπέτεια!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Στις 19.30’ στο Βενετόκλειο η πρεμιέρα με αντίπαλο το πρωτοεμφανιζόμενο Ηράκλειο - Μαζεύονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το προσεχές Σάββατο ξεκινάει για τον ΓΣ Δωδεκάνησος η πορεία επιστροφής στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Τον τίτλο, που τόσο άτυχα έχασε μέσα στο Βενετόκλειο τον περασμένο Ιούνιο, θέλει τώρα να πανηγυρίσει την κατάκτησή του στην Κω όπου θα γίνει φέτος το φάιναλ φορ.

Αυτή η πορεία, ωστόσο, έχει μπόλικα μέτρα που πρέπει να διανύσει. Το πρώτο βήμα θέλει να το κάνει το Σάββατο κόντρα στο Ηράκλειο το οποίο πραγματοποιεί την παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση και διαθέτει στο ρόστερ του τον πρώην παίκτη των Κυπελλούχων Ελλάδας, Μανώλη Στυλιανακάκη.

Με αφορμή το ματς της πρεμιέρας, ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο μπάσκετ με αμαξίδιο της ΟΣΕΚΑ έφτασε…

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος υποδέχεται το Σάββατο στις 19.30’ στο Βενετόκλειο το νεοσύστατο Ηράκλειο για τον Oμιλο Nότου και θέλει να κάνει ιδανικό ξεκίνημα αφού και φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, με τον προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και το γυμναστή Γιώργο Μποσγανά να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος, η διοίκηση, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο περιμένουν όλο το φίλαθλο κόσμο στο πλευρό της ομάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με σύνθημα «ο ένας για τον άλλο, όλοι για όλους, αγάπα τον πλησίον σου», ο ΓΣ Δωδεκάνησος ρίχνεται στη «μάχη» της διάκρισης.

Οι κυπελλούχοι ΕΛΛΑΔΑΣ σε περιμένουν και φέτος στο Βενετόκλειο!

ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ

Σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ, την ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου και την ΕΠΣΔ, ο ΓΣ Δωδεκάνησος θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα παραδώσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ρόδου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου από τις 18.30’ στο Βενετόκλειο θα γίνεται η συγκέντρωση των τροφίμων που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη συνέχεια θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.