«Σφαίρα» προς την παραμονή στον Διαγόρα Βατίου

«Σφαίρα» προς την παραμονή στον Διαγόρα Βατίου

«Σφαίρα» προς την παραμονή στον Διαγόρα Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνίδια πανηγύρισε χθες απέναντι στον Αντίμαχο με 3-1

Πίσω του δείχνει να αφήνει ο Διαγόρας Βατίου τις μέρες του αφόρητο άγχους για το μέλλον του στην Α’ κατηγορία.

Η χθεσινή τεράστιας αξίας νίκη επί του Αντίμαχου με 3-1 (ήταν το τελευταίο ματς της 20ής αγωνιστικής) τον απομάκρυνε έξι βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη της βαθμολογίας, «κούμπωσε» με τις τρεις που πέτυχε τις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές και ως εκ τούτου, επιβεβαίωσε τη…φυγή της ομάδας του Γιάννη Καμπούρη προς τα εμπρός.

Βέβαια, μέχρι να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν αρκετά απέναντι στον Αντίμαχο, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν καλύτερος, ενώ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Το χρονόμετρο έδειχνε το 14’ όταν μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια του Συνεσίου, ο Πης έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Διαγόρας Βατίου έφερε το ματς στα ίσια στο 34’, όταν ο Χατζησάββας μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ζωάννου μετά την ανατροπή του από το Σωτήρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι θα ανακτούσαν το προβάδισμά τους, αν το δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τύρελη.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Βατενοί ήταν πιο πιεστικοί και στο 60’ έφτασαν στο 2-1, με νέο εύστοχο πέναλτι του Χατζησάββα, το οποίο καταλογίστηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα του Ιωαννίδη στον Αδάμο.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν αφήνοντας στον Αντίμαχο την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκλεισαν τους διαδρόμους και αναζήτησαν ένα τρίτο τέρμα με αντεπιθέσεις. Το κατάφεραν στο 82’, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Πρέτσι, ο Ζωάννου διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 3-1.

Σημειώνεται πως στο 77’, οι Κώοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Συνεσίου από τον Αδάμο. Ο μη καταλογισμός του ήταν και το μοναδικό σοβαρό λάθος του διαιτητή Καραγιάννη. Βοηθοί του ήταν οι Μαυρουδής και Ορφανός.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Κούτσι, Καραγιάννης, Έλληνας, Αδάμος, Ζερβός, Κατσαρής (74’ Θεοδώρου), Ζωάννου, Χατζησάββας (85’ Ζαράρης), Τομάζος (65’ Πρέτσι), Αγγελάκης.
Αντίμαχος: Μιαούδης, Κόμπος (65’ Μπίλλης), Ιωαννίδης, Μπεκιρλάρι, Κόκκαλης, Σωτήρι, Τσιτσιλιάγκος (65’ Ζουμπάς), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πης, Συνεσίου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”