Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο της Ρόδου!

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο της Ρόδου!

Γ.Σ. Δωδεκάνησος: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Διακογεωργίου, Μπαφίτη και Διακοφώτης απευθύνουν πρόσκληση στους Ροδίτες να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η έμπρακτη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας αποτελεί «παράσημο» όλων των Ρόδιων που ανταποκρίνονται στο εκάστοτε κάλεσμα των τοπικών μας αρχών, κοινωνικών ιδρυμάτων ή αθλητικών συλλόγων.

Στους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Ρόδου, που έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να συνδράμουν με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, απευθύνονται ο πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος, Κάλλιστος Διακογεωργίου, η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου, Ανδριάνα Μπαφίτη, και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας, Παναγιώτης Διακοφώτης, με αφορμή την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο αυριανό παιχνίδι μπάσκετ με αμαξίδιο στο Βενετόκλειο (19.30’).

Ο κ. Διακογεωργίου τόνισε πως «για μία ακόμη φορά ο ΓΣ Δωδεκάνησος είναι κοντά στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι ξέρει να στηρίζει και να βοηθάει τον κόσμο, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο το Σάββατο στο Βενετόκλειο να φέρει μαζί του τρόφιμα μακράς διαρκείας και να στηρίξει τα παιδιά μας στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος».

Από την πλευρά της, η κ. Μπαφίτη υπογράμμισε ότι «η διοργανώτρια αρχή του μπάσκετ στα Δωδεκάνησα δε θα μπορούσε να είναι απούσα από μία τέτοια εκδήλωση. Απ’ την πρώτη στιγμή έχουμε εκφράσει την επιθυμία μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του ΓΣ Δωδεκάνησος, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η ΤΕ ΕΟΚ Δωδ/σου, με μεγάλη χαρά και με αίσθημα ευθύνης, είναι δίπλα στη σπουδαία αυτή προσπάθεια και καλεί όλα τα σωματεία της δύναμής της να βρεθούν το Σάββατο στο Βενετόκλειο και να προσφέρουν ό,τι μπορούν στους συμπολίτες μας».

Τη στήριξη της ΕΠΣΔ σε αυτήν την προσπάθεια σχολίασε ο κ. Διακοφώτης: «Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τη σπουδαία πρωτοβουλία του ΓΣ Δωδεκάνησος.

Καλούμε, λοιπόν, όλα τα σωματεία της δύναμής μας να δώσουν το «παρών» και να στηρίξουν την προσπάθεια που αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Η ΕΠΣΔ είναι δίπλα στην ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, ΓΣ Δωδεκάνησος, και φυσικά είναι παρούσα σε τέτοιες σπουδαίες ενέργειες, που στηρίζουν τους συνανθρώπους μας».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.