Και το Πάσχα στη Ρόδο η Φώφη Γεννηματά

Και το Πάσχα στη Ρόδο η Φώφη Γεννηματά

Και το Πάσχα στη Ρόδο η Φώφη Γεννηματά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 374 ΦΟΡΕΣ

"Έκλεψε την παράσταση" η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης Φώφη Γεννηματά στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Ενσωμάτωσης.

Και με το γεγονός ότι στις εκδηλώσεις η κυβέρνηση δεν είχε εκπροσώπηση (!), η κ. Γεννηματά συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας προχτές στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής της είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να έχει μια "φιλική πολιτική κουβέντα", ενώ -όπως δήλωσε-φέτος το Πάσχα θα το γιορτάσει με την οικογένεια της στη Ρόδο και μάλιστα στη Λαχανιά, τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Σύμη και την Τρίτη του Πάσχα θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση που θα γίνει στη Ρόδο.

Στη φωτογραφία η κ. Γεννηματά με τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινό και την περιφερειακή σύμβουλο Λίτσα Φτακλάκη.

Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη