«Πετάξε» για το όνειρο η Δωδεκάνησος!

«Πετάξε» για το όνειρο η Δωδεκάνησος!

«Πετάξε» για το όνειρο η Δωδεκάνησος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 230 ΦΟΡΕΣ

Αναχώρησε για το Άμστερνταμ όπου το διήμερο 10-11/3 θα δώσει τέσσερις αγώνες για τη Euroleague 3

Τη δεύτερη συμμετοχή του σε προκριματική φάση πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα πραγματοποιήσει αύριο και το Σάββατο ο ΓΣ Δωδεκάνησος ο οποίος αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Άμστερνταμ.

Στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας θα διεξαχθούν στις 10-11 Μαρτίου τα παιχνίδια του Α’ ομίλου στον οποίο λαμβάνουν επίσης μέρος οι Rhine River Rhinos (Γερμανία), Izmir BB Cenclik (Τουρκία), LTRSN Lodz (Πολωνία) και Only Friends (Ολλανδία).

Την αποστολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος απαρτίζουν οι: Ανδρέας Λουκάς (3.0), Σάββας Χαρτερός (1.0), Χρήστος Μιχαήλου (3.5), Ατνάν Χαμαντί (4.5), Κώστας Ζαραγκότας (3.0), Μιχάλης Χατζηδημητρίου (1.0), Νίκος Δαούλας (4.0), Βαλάντης Παππάς (4.0), Μανώλης Στυλιανακάκης (1.5), Χρήστος Μαρτσάκης (4.5) και Μανώλης Χατζηκαντής (1.5).

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αντώνης Μαρκάκης και συνεργάτης του ο Γιώργος Μποσγανάς ενώ τους Κυπελλούχους Ελλάδας θα συνοδεύσουν ο γενικός αρχηγός της ομάδας και πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Τάκης Καλούδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Κώστας Στυλιανού και Μανώλης Λουκάς.

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, δήλωσε: «Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα μας θα παίξει στην Ευρώπη και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους απ’ όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο Άμστερνταμ, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά να αποκτήσουν σημαντικές και πολύτιμες εμπειρίες, παίζοντας κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους.

Εύχομαι στην ομάδα μας καλή επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμο Ρόδου και τον κ. Μιχαλάκη για τη στήριξη και συνδρομή τους».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.