Παρούσα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Εθνική Στίβου

Παρούσα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Εθνική Στίβου

Παρούσα η Ραφαέλα Σπανουδάκη στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Εθνική Στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Ζήτησαν να δοθεί λύση σε ό, τι ταλανίζει τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό

Σε μια συνάντηση όπου κράτησε περίπου μία ώρα προχθές, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να ακούσει και να καταλάβει τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός στίβος.

Ανάγκες που έχουν να κάνουν κυρίως με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με μεγαλύτερο «αγκάθι» το κλειστό της Παιανίας.

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε την ομάδα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι, μέλος της οποίας ήταν και η Ροδίτισσα Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ., μίλησε με το καθένα από τα παιδιά και μεταξύ άλλων είπε πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2018 θα γίνει στο κλειστό της Παιανίας.

Οι Έλληνες αθλητές, οι προπονητές τους και ο πρόεδρός του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, φρόντισαν να ενημερώσουν αναλυτικά τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για τις δυσκολίες που υπάρχουν και την ανάγκη να επαναλειτουργήσει η Παιανία.

"Μου έχει πει ο Βασιλειάδης ότι σύντομα θα καταφέρει να βρει λύση στο κλειστό της Παιανίας, πιστεύω πως μέσα στο χρόνο το θέμα θα έχει τελειώσει", είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήταν ενημερωμένος ακόμη και για τα ύψη που πέρασαν ο Φιλιππίδης και η Στεφανίδη στο Βελιγράδι, ενώ γνώρισε όλους τους αθλητές.

"Μας τιμά το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού. Χρειάζεται να επιλύσουμε μια σειρά από προβλήματα με προτεραιότητα στο στάδιο της Παιανίας. Ο πρωθυπουργός μάς είπε πως θα γίνει ό, τι πρέπει, ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2018 να γίνει εκεί.

Μόνο θετικά αποκομίσαμε από τη σημερινή συνάντηση. Νομίζω πως θα προχωρήσουν γρηγορότερα κάποια θέματα που έχουν ήδη ξεκινήσει από καιρό", δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.