Έτοιμη και αισιόδοξη η Ρόδος

Έτοιμη και  αισιόδοξη η Ρόδος

Έτοιμη και αισιόδοξη η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Ολιβέιρα και Μοσχάκης για το αυριανό ματς με την Τριγλία Ραφήνας

Σε συνθετικό τάπητα ξεκίνησε και σε συνθετικό τάπητα ολοκληρώνει η Ρόδος αναγκαστικά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας (η σέντρα στη 1 το μεσημέρι).

Τα «ελάφια» συγκεντρώθηκαν και χθες στο γήπεδο Κοσκινού, κάτι που έπραξαν και σήμερα για τις ανάγκες ενός τελευταίου χαλαρώματος και «φρεσκαρίσματος» της τακτικής.

Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι ικανοποιημένος από την ένταση της δουλειάς και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του και η πάντες στην ομάδα αισιοδοξούν πως μετά από τρεις αγωνιστικές με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η Ρόδος θα επιστρέψει στα «τρίποντα», κερδίζοντας την άνεση να συνεχίσει να πορεύεται στο πρωτάθλημα χωρίς να χρειάζεται να ρίχνει ματιές πίσω της, στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Στο αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός των «ελαφιών» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πάππο και Καμπούρη, καθώς και τους προερχόμενους από τραυματισμό και ανέτοιμους Μοσχάκη και Ολιβέιρα.

Παρατηρητής του αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας ορίστηκε ο Σπύρος Κόκκινος και υπεύθυνος οικονομικής επιστασίας ο Γιώργος Παυλίδης.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.