Δώρα αγάπης από τους μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Ρόδου

Δώρα αγάπης από τους μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Ρόδου

Δώρα αγάπης από τους μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30' το μεσημέρι τα παιδιά του 12ου Δημοτικού σχολείου (ορφανοτροφείο) πρόσφεραν δώρα αγάπης και αλληλεγγύης στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ‘’Η ΜΕΡΙΜΝΑ’’.

Από τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης (γάλα, ζάχαρη, αλεύρι κ.α) τα οποία παρέδωσαν τα ίδια τα παιδιά του σχολείου μας στη «Μέριμνα». Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.Κύριλλος υποδέχθηκε τα παιδιά και τα ευχαρίστησε για την ευγενική αυτή πράξη αλληλεγγύης.


«Πιστεύουμε πως περισσότερο από κάθε άλλη φορά σήμερα, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει όλοι να προσφέρουμε και να στηρίζουμε τις δομές που στέκονται στο πλευρό των αδυνάτων.

Ο Σύλλογος μας έχει στόχο να πραγματοποιήσει περισσότερες τέτοιες δράσεις, αρχής γενομένης του ‘’πασχαλιάτικου Bazaar ‘’ που θα λάβει χώρα 8 & 9 Απριλίου στο υπαίθριο χώρο του καφέ ‘’Passagio’’ (Ελαφάκια)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων