Δώρα αγάπης από τους μαθητές του 12ου δημοτικού σχολείου Ρόδου

Την  Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30' το μεσημέρι τα παιδιά του 12ου Δημοτικού σχολείου (ορφανοτροφείο) πρόσφεραν δώρα αγάπης και αλληλεγγύης στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ‘’Η ΜΕΡΙΜΝΑ’’.

Από τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης (γάλα, ζάχαρη, αλεύρι κ.α) τα οποία παρέδωσαν τα ίδια τα παιδιά του σχολείου μας στη «Μέριμνα». Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.Κύριλλος υποδέχθηκε τα παιδιά και τα ευχαρίστησε για την ευγενική αυτή πράξη αλληλεγγύης.

 


«Πιστεύουμε πως περισσότερο από κάθε άλλη φορά σήμερα, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, πρέπει όλοι να προσφέρουμε και να στηρίζουμε τις δομές που στέκονται στο πλευρό των αδυνάτων.

Ο Σύλλογος μας έχει στόχο να πραγματοποιήσει περισσότερες τέτοιες δράσεις, αρχής γενομένης του ‘’πασχαλιάτικου Bazaar ‘’ που θα λάβει χώρα  8 & 9 Απριλίου στο υπαίθριο χώρο του καφέ ‘’Passagio’’ (Ελαφάκια)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.