Ράνια Ρεμπούλη: «Θα υπερασπιστώ τον τίτλο μου»

Η αθλητική γιορτή της Αθήνας πλησιάζει, και την ερχόμενη Κυριακή για έκτη συνεχή χρονιά το κέντρο της θα πλημμυρίσει με δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο όπως επίσης στις κούρσες 3χλμ., 5χλμ. και 1.000μ. για παιδιά.

Στην ετήσια συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος εκπροσωπείται από τον ΟΠΑΝΔΑ αναμένεται να πάρουν μέρος περίπου 20.000 δρομείς. Ανάμεσά τους όμως θα είναι και κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των δρόμων μεγάλων αποστάσεων.

Για άλλη μια χρονιά θα είναι παρόντες στη διοργάνωση είτε τρέχοντας στον Ημιμαραθώνιο ή στα 5 χιλιόμετρα. Ν’ αναφερθεί ότι παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πέρσι νικήτρια ήταν η Ράνια Ρεμπούλη, η οποία κέρδισε και τα δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα δύο μεγάλα γεγονότα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε δημόσιο δρόμο στην ελληνική πρωτεύουσα, τον Ημιμαραθώνιο την άνοιξη και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο το φθινόπωρο.

«Ο στόχος μου είναι να διατηρήσω τον τίτλο μου και να κάνω ένα καλύτερο χρόνο από τον περσινό που πέτυχε στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Ο αγώνας είναι και να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι εν όψει του μαραθωνίου που θα τρέξω τον επόμενο μήνα με στόχο να κυνηγήσω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο.

Σε ό,τι αφορά τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας, πραγματικά για μένα ήταν έκπληξη, πως μετά τον μαραθώνιο της Αθήνας γίνεται μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, μια πραγματική γιορτή, που κάνει καλό στη χώρα μας, ενώ ο κόσμος ζει αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η πρωταθλήτριά μας από τη Λέρο, που ανήκει πλέον στον  ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.