Ενημερώθηκαν οι προπονητές του Διαγόρα

Σοβαρή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση έγινε στη Λέσχη του Διαγόρα την Τρίτη το απόγευμα, από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Αθανάσιο Τερζή, προς όλους τους τεχνικούς του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Το παρών στην ενημέρωση αυτή έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής, Πέτρος Ρουτζιέρης, ο Γενικός αρχηγός Μανώλης Μπάτης, ο τεχνικός του Διαγόρα Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του Νίκος Μαντικός, Νίκος Αλεξανδρίδης
και φυσικά όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών της ομάδας  Μιχάλης Ρίζος, Σάββας Καραβόλιας, Κώστας Τσαμπανάκης, Φιλήμωνας Μιχαλάκης και Γαβριήλ Γιακουμάκης.

Το θέμα στο οποίο περιστράφηκε η ενημέρωση, αφορούσε τις τακτικές και τα συστήματα που ακολουθούν οι ομάδες στους αγωνιστικούς χώρους. Ο κ. Τερζής απάντησε σχεδόν σε όλα τα ερωτήματα που του απεύθυναν οι παρευρεθέντες τεχνικοί του Διαγόρα.

Στο μεταξύ οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηρακλή στη Λάρδο.

Ο Ανδρέας Σταύρου, είδε και χθες τους παίκτες του σε καλή κατάσταση, αλλά όπως έγινε γνωστό δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Μαρίνου είναι ακόμα τραυματίας. Εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομάδας, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά δεν θα αγωνισθεί στο ματς της Λάρδου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τσαμπίκο Πεταυράκη ο οποίος στον τελικό του Κυπέλλου στο «Οικονομίδειο», έπαθε υποτροπή στο τραύμα του.