Με τρία ερωτηματικά συνεχίζει η Ρόδος

Με τρία ερωτηματικά συνεχίζει η Ρόδος

Με τρία ερωτηματικά συνεχίζει η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν χθες οι Ανδρίκος, Κασαπάκης και Ολιβέιρα και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ιωνικό είναι αβέβαιη

Ούτε η τρέχουσα εβδομάδα έμελλε να κυλήσει για το Δημήτρη Τερεζόπουλο χωρίς τον βασανίζουν ερωτηματικά, παρότι στο ξεκίνημά της τα πάντα έδειχναν ξεκάθαρα.

Όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο γήπεδο Κοσκινού, οι Ανδρίκος, Κασαπάκης και Ολιβέιρα δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, καθώς δούλεψαν ατομικά και ουδείς γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (ξεκινάει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα).

Η πιθανότητα στη λίστα των απόντων να προστεθούν κι άλλα ονόματα δίπλα σ’ αυτά των τιμωρημένων Καντιμοίρη και Ιμεραλιλάι είναι υπαρκτή και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει και να…προσεύχεται ώστε το επόμενο διήμερο να μη φέρει επιπλέον προβλήματα. Στον αντίποδα, στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού επανήλθαν οι Πάππος και Καμπούρης.

Επίσκεψη στο Ακταίον, το νέο χορηγό
Το Ακταίον είναι εδώ και λίγες μέρες ο κεντρικός χορηγός φανέλας της Ρόδου. Ο ιδιοκτήτης και το προσωπικό του ιστορικού πολυχώρου θα δεχθούν σήμερα το απόγευμα την επίσκεψη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας των «ελαφιών», καθώς διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θέλουν να πουν κι από κοντά το δικό τους «ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου