Φυλάκιση 11 μηνών σε ταξιτζή της Ρόδου για τροχαίο δυστύχημα

Φυλάκιση 11 μηνών σε ταξιτζή της Ρόδου για τροχαίο δυστύχημα

Φυλάκιση 11 μηνών σε ταξιτζή της Ρόδου για τροχαίο δυστύχημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2779 ΦΟΡΕΣ

Συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών η οποία αναστέλλεται επί τριετία, επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 32χρονο οδηγό ταξί που κατηγορείται για τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα μίας 21χρονης και το σοβαρό τραυματισμό ενός 25χρονου!

Το δυστύχημα είχε γίνει πριν από επτά χρόνια και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6.10 το πρωί στη διασταύρωση των οδών Κοδριγκτώνος και Θέμελη. Η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος από τη Χιλή με συνεπιβάτιδα την νεαρή κοπέλα, επιχείρησε να εισέλθει στην οδό Κοδριγκτώνος.

Την ώρα εκείνη από το σημείο διερχόταν ταξί με οδηγό τον 32χρονο με αποτέλεσμα να σημειωθεί σύγκρουση των δύο οχημάτων από την οποία τραυματίστηκαν σοβαρά ο 25χρονος οδηγός του δικύκλου και η 21χρονη συνεπιβάτης του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο της Ρόδου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών του ιδρύματος, η 21χρονη Ελένη Τρικότσε υπέκυψε στα τραύματα της στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, ενώ ο 25χρονος συνέχισε να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Ο οδηγός του ταξί συνελήφθη, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτόδικα, τον Μάιο του 2015, ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή και άσκησε έφεση η οποία εκδικάστηκε προχθές από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου