Γ. Ματσίγκος: φέτος αναμένουμε Ρώσους υψηλής εισοδηματικής στάθμης στη Ρόδο

Γ. Ματσίγκος: φέτος αναμένουμε Ρώσους υψηλής εισοδηματικής στάθμης στη Ρόδο

Γ. Ματσίγκος: φέτος αναμένουμε Ρώσους υψηλής εισοδηματικής στάθμης στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 617 ΦΟΡΕΣ

Θετικό το κλίμα στην έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ

Θετικό είναι το κλίμα για τη φετινή σαιζόν και από την αγορά της Ρωσίας, όπως τουλάχιστον έδειξαν τα μηνύματα που αποτυπώθηκαν κατά την έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ που διεξάγεται στη Μόσχα.

Η έκθεση ολοκληρώνεται σήμερα, με την εικόνα να έχει σχεδόν διαμορφωθεί για τη φετινή χρονιά, και σύμφωνα με αυτήν αναμένεται αύξηση για το 2017.

Μάλιστα όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος του συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου Γιώργος Ματσίγκος, η αύξηση αυτή θα είναι σε μικρό ποσοστό όμως αυτό που θα πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι φέτος αναμένουμε Ρώσους τουρίστες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.

Αυτό οφείλεται όπως εξήγησε στο ότι «άνοιξε» η Τουρκία και έτσι οι πελάτες του all inclusive θα διοχετευτούν εκεί, ενώ σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι όλα τα κρεβάτια των προσφορών έχουν πουληθεί νωρίς, και έχουν απομείνει όσα κρεβάτια στα οποία οι τιμές δεν μειώθηκαν.

Πάντως ο κ. Ματσίγκος υπογράμμισε ότι κατά τις συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες με τους ρώσους τουριστικούς πράκτορες διαπιστώνεται ότι δεν αποτελούν θέματα αναφοράς το προσφυγικό και η ένταση με την Τουρκία, ούτε επίσης και η διαδικασία έκδοσης visa καθώς υπάρχει μέριμνα ώστε να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση που υπάρχει φέτος.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι Ρώσοι είναι πελάτες της τελευταίας στιγμής και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου