Βάρος στην τακτική από τον Μάρκο Στεφανίδη

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα της Κυριακής.

Η 23η αγωνιστική φέρνει στο «Οικονομίδειο» την Προοδευτική, που είναι ιδιαίτερα δυνατή τελευταία και «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια μέσα κι έξω από την έδρα της. Οι παίκτες της έρχονται στη Ρόδο μετά από τη νίκη τους με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, με σκοπό να πάρουν κάτι  και από αυτό το ματς.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 9 βαθμούς πίσω από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Ιωνικός.  

Ο Μάρκος Στεφανίδης γύμνασε τους παίκτες του χθες στο γήπεδο της Παστίδας. Μάλιστα στην προπόνηση πήραν όλοι μέρος πλην του Άγγελου Χειμωνέττου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Ραφήνας και δεν προλαβαίνει το Κυριακάτικο παιχνίδι. Έτσι τη θέση κάτω από τα γκολπόστ στο παιχνίδι με την Προοδευτική, θα πάρει ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος.

Απών από τον αγώνα αυτό θα είναι ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Προοδευτική περιλαμβάνει περισσότερο τακτική και θα συνεχιστεί  σήμερα, για να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί πολύ καλό κλίμα και το ίδιο συμβαίνει και στις τάξεις των φιλάθλων, που αναμένεται να ενισχύσουν τον Ιάλυσο και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Προοδευτική, που θα ξεκινήσει στις 13.30.