Αθώα τα δύο αδέλφια για την υπεξαίρεση

Αθώα κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δύο αδέλφια που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση.

Το δικαστήριο εξετάζοντας όλα τα στοιχεία της δικογραφίας, αλλά και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία καθώς και όσα τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Άκης Δημητριάδης, αποφάσισε ότι δεν υφίσταται υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος και απάλλαξε τους δύο άνδρες από κάθε κατηγορία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που κατατέθηκε από συνεργαζόμενη εταιρεία με την επιχείρηση που διατηρούσε η μητέρα των δύο ανδρών, η οποία έχει πεθάνει. Σύμφωνα πάντα με τη μήνυση τα δύο αδέλφια φέρονται να ήταν συνδιαχειριστές στην επιχείρηση και τους λογαριασμούς τους οποίους διατηρούσε η μητέρα τους, κάτι το οποίο οι ίδιοι αρνούνται από τη πρώτη στιγμή.

Άλλωστε αυτό επεσήμαναν και ενώπιον του ανακριτή όπου είχαν βρεθεί συνοδευόμενοι από το δικηγόρο τους κ. Άκη Δημητριάδη όπου και είχαν προσκομίσει στοιχεία τέτοια που αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί τους, ότι δηλαδή καμία σχέση δεν είχαν ούτε με την επιχείρηση ούτε με τους λογαριασμούς της μητέρας τους. Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και οι δύο άνδρες είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος όρος.