«Θύρα 6»… κατά Φαρμακίδη!

«Θύρα 6»… κατά Φαρμακίδη!

«Θύρα 6»… κατά Φαρμακίδη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 400 ΦΟΡΕΣ

Εκδόθηκε χθες ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον του με αφορμή τελευταίες δηλώσεις του

Ιδιαίτερα επιθετική εμφανίζεται η διοίκηση της «Θύρας 6» των οργανωμένων φιλάθλων του Διαγόρα, κατά του προπονητή του Άρη, Στάθη Φαρμακίδη σε χθεσινή ανακοίνωσή της. Εμπεριέχει σκληρούς χαρακτηρισμούς και είναι πολύ αιχμηρός ο τρόπος των κατηγοριών που του απευθύνονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Θύρας 6» αναφέρει:
«Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκαν οι απαράδεκτες δηλώσεις του Φαρμακίδη μετά τον τελικό Κυπέλλου, που θέλει να μας πείσει πως είκοσι μέρες ζορίστηκε γιατί θα ήταν αντίπαλος του Διαγόρα, αλλά μας δίνουν και την ευκαιρία να βάλουμε μια τάξη στα συναισθήματά του.

Δεν του είπε κανένας να κάτσει να χάσει, ούτε να φωνάζει ότι είναι Διαγόρας. Παρτάκιας είναι, γι’ αυτό και δεν δίστασε τον χαιρετισμό του ιστορικού Προέδρου Αντώνη Γεωργιάδη να τον μετατρέψει σε ασπίδα προστασίας του ιδίου και δεν ντρέπεται να χρησιμοποιήσει τα λόγια του.

Ο Φαρμακίδης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την παρουσία τριών νέων ποδοσφαιριστών, θέλοντας να τους παρουσιάσει σαν επίτευγμά του. Πότε πρόλαβε να τους κάνει ποδοσφαιριστές και αισθάνεται και υπερήφανος! Ο Διαγόρας τους κάνει ποδοσφαιριστές, ο Φαρμακίδης ούτε την φόρμα του δεν πρόλαβε να βάλει, λες και δεν ξέρουμε τι έκανε όταν ήταν στις ακαδημίες και ποιοι τραβούσαν το κουπί ενώ κάποιος ήταν απλά θεατής με διπλό μεροκάματο.

Τον συμβουλεύουμε να μην ξαναπιάσει στο στόμα του ούτε τον Διαγόρα , ούτε τα παλικάρια του γιατί δεν το αξίζει. Περαστικός ήταν από τον Διαγόρα και περαστικός θα μείνει.

Για αρκετές μέρες χρησιμοποιούσε όλο το παρασκήνιο σε βάρος του Διαγόρα και τώρα έρχεται να μας πει ότι πληγώθηκε. Γελάνε και οι πέτρες!

Για να τελειώνουμε, οι μάσκες έπεσαν και ξέρουμε του καθενός το ρόλο. Οι ηθοποιοί είναι ανεπιθύμητοι πλέον στον Διαγόρα και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΥΓ: Για όσους περίμεναν στη γωνία για στημένα επεισόδια από οπαδούς του Διαγόρα, τους ενημερώνουμε ότι το μενού έχει φασολάδα με ξύδι κι ας μην κολλάει, ξέρετε εσείς, ρουφιάνοι.

ΘΥΡΑ 6 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων