Με Ρεμπούλη τα εγκαίνια της Helexpo

Η Ράνια Ρεμπούλη, αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, η Αναστασία Καρακατσάνη και ο Κώστας Γκελαούζος έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της Half Marathon & Sports Show expo, της μεγάλης έκθεσης του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που άνοιξε τις πύλες της  χθες στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi.

Μαζί τους ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή 19 Μαρτίου, Παναγιώτης Δημάκος.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών Δήμου Αθηναίων και Περιφέρειας Αττικής, αλλά και του Μεγάλου Χορηγού, της Ασφαλιστικής Εταιρείας ERGO. Ρεμπούλη και Γκελαούζος  θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο και θέλουν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησαν πέρσι και στον φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ημιμαραθωνίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τον αγώνα της Κυριακής. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κρατήσω τον περσινό μου τίτλο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς και να γίνει ένας σπουδαίος αγώνας», είπε η Ράνια Ρεμπούλη, ενώ ο Κώστας Γκελαούζος τόνισε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας και μακάρι να τα πάω καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να τα καταφέρω και την Κυριακή.»