«Πονοκέφαλος» με Σκόρπο στον Ηρακλή  Μαριτσών

Τον Άρη υποδέχεται αύριο στις 4 το απόγευμα ο Ηρακλής Μαριτσών για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν γνωρίζει ακόμα αν θα μπορέσει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Σκόρπου.

Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων» θα τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πέραν του Σκόρπου, τη χθεσινή τελευταία προπόνηση έχασε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Νίκος Τσαλώλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Λευτέρης Σκυλλάς. Ο 34χρονος τερματοφύλακας υπέστη κάκωση στον καρπό, η οποία πάντως δε θα του στερήσει τη συμμετοχή στο αυριανό κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Ο Ηρακλής προέρχεται από ένα τεράστιας αξίας «διπλό» στο Παραδείσι, με τον κόσμο του να αντλεί αισιοδοξία όχι μόνο από το αποτέλεσμα καθ’ αυτό, αλλά κυρίως από την εξαιρετική εμφάνιση. Αυτή ακριβώς καλούνται να επαναλάβουν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σαββιδάκη στο αυριανό ματς με τον Άρη, «ξορκίζοντας» ταυτόχρονα το επαναλαμβανόμενο φέτος σύνδρομο της… «χυμένης καρδάρας».