Ροδίων Άθλησις:  Βγήκε η κόπωση, αλλά κέρδισε…

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, οι παίκτες του Ροδίων Αθλησις βρήκαν την Παρασκευή το βράδυ τις δυνάμεις, να επικρατήσουν στη Λέσβο του ΑΟ Μυτιλήνης με 3-2 σετ.

Το γεγονός πάντως πώς η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε πόντο, δεν την βοηθάει ιδιαίτερα στο βαθμολογικό πίνακα συγκριτικά με τις Αθλοπαιδιές της Κω. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, αλλά η ομάδα της Κω υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς κέρδισε την ομάδα της Λέσβου με 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι τους, ενώ ηττήθηκε στη Μυτιλήνη με 3-2.

Σε ότι αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Πήραν το α΄ σετ δύσκολα από τους παίκτες του Νίκου Τρατσέλα σε 27΄ με 27-25, αλλά στη συνέχεια όταν πήραν μπροστά οι «μηχανές» του Ροδίων,  το ματς «γύρισε» και η ομάδα του νησιού μας προηγήθηκε με 2-1 στα σετ, παίρνοντας τα δυο επόμενα με 25-13 σε 13΄ και 25-21 σε 24΄.

Η Μυτιλήνη αντέδρασε και επιτέθηκε ισοφαρίζοντας σε 2-2 κατακτώντας το δ΄ σετ με 25-22. Στο τάι μπρέικ όμως, οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων φάνηκαν  και το «Ροδίων» πήρε τη νίκη με 15-6, κερδίζοντας το ματς με 3-2 σετ.

Αναλυτικά τα σετ: 27-25 σε 27’ το α΄, 13-25 σε 13’ το β΄, 21-25 σε 24’ το γ΄, 25-22 σε 27’ το δ΄σετ΄, και 6-15 σε 9’ το τελευταίο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αλέξανδρος Σταρίδας  Παντελής  Τοψιδέλης  και Λουίζα Βουβούλη

Οι ομάδες:

Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής): Άγγελου Σ., Μόκαλης Σ., Παπασταύρου Θ., Ζιάκκας Π., Τσάτσος Α., Κατσακούλης Π., Δουλαβέρης Μ., Γλούφτσιος Α., Μπουρούς Σ., Λαμπούσης Ε., Περτσέλης Σ.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Ρουσέττος Σ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.