Ροδίων Άθλησις: Βγήκε η κόπωση, αλλά κέρδισε…

Ροδίων Άθλησις:  Βγήκε η κόπωση, αλλά κέρδισε…

Ροδίων Άθλησις: Βγήκε η κόπωση, αλλά κέρδισε…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Το «Ροδίων Αθλησις» επικράτησε με 3-2 σετ στη Μυτιλήνη της τοπικής ομάδας και τη κράτησε σε δυσχερή θέση

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, οι παίκτες του Ροδίων Αθλησις βρήκαν την Παρασκευή το βράδυ τις δυνάμεις, να επικρατήσουν στη Λέσβο του ΑΟ Μυτιλήνης με 3-2 σετ.

Το γεγονός πάντως πώς η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε πόντο, δεν την βοηθάει ιδιαίτερα στο βαθμολογικό πίνακα συγκριτικά με τις Αθλοπαιδιές της Κω. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, αλλά η ομάδα της Κω υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς κέρδισε την ομάδα της Λέσβου με 3-0 στο εντός έδρας παιχνίδι τους, ενώ ηττήθηκε στη Μυτιλήνη με 3-2.

Σε ότι αφορά το ματς, οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν. Πήραν το α΄ σετ δύσκολα από τους παίκτες του Νίκου Τρατσέλα σε 27΄ με 27-25, αλλά στη συνέχεια όταν πήραν μπροστά οι «μηχανές» του Ροδίων, το ματς «γύρισε» και η ομάδα του νησιού μας προηγήθηκε με 2-1 στα σετ, παίρνοντας τα δυο επόμενα με 25-13 σε 13΄ και 25-21 σε 24΄.

Η Μυτιλήνη αντέδρασε και επιτέθηκε ισοφαρίζοντας σε 2-2 κατακτώντας το δ΄ σετ με 25-22. Στο τάι μπρέικ όμως, οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων φάνηκαν και το «Ροδίων» πήρε τη νίκη με 15-6, κερδίζοντας το ματς με 3-2 σετ.

Αναλυτικά τα σετ: 27-25 σε 27’ το α΄, 13-25 σε 13’ το β΄, 21-25 σε 24’ το γ΄, 25-22 σε 27’ το δ΄σετ΄, και 6-15 σε 9’ το τελευταίο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αλέξανδρος Σταρίδας Παντελής Τοψιδέλης και Λουίζα Βουβούλη

Οι ομάδες:

Α.Ο. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Σωκράτης Γιακουμής): Άγγελου Σ., Μόκαλης Σ., Παπασταύρου Θ., Ζιάκκας Π., Τσάτσος Α., Κατσακούλης Π., Δουλαβέρης Μ., Γλούφτσιος Α., Μπουρούς Σ., Λαμπούσης Ε., Περτσέλης Σ.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Ρουσέττος Σ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.