Τα είδαν όλα στην Ψίνθο...

Τα είδαν όλα στην Ψίνθο...

Τα είδαν όλα στην Ψίνθο...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 529 ΦΟΡΕΣ

Η Δόξα προηγήθηκε 3-0 και ισοφαρίστηκε από τον Ποσειδώνα στο 90’ με τον τερματοφύλακα Γαλάνη, όμως ο Δαλκιδης στο 94’, έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους

Το παιχνίδι της… χρονιάς έγινε χθες στη Ψίνθο όπου συναντήθηκαν Δόξα και Ποσειδώνας. Οι Ψινθενοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο υστερώντας όμως στην τελική προσπάθεια, μέχρι την επανάληψη όπου έγιναν τα… πάντα.

Η Δόξα μπήκε μπροστά 3-0 βρίσκοντας δίχτυα κατά σειρά με τους Θοδωρή Λυριστή, Μιχάλη Λυριστή και Κωστομοίρη, χωρίς να υπολογίζει όμως στο πάθος του αντιπάλου για την κατάκτηση του κάθε βαθμού προς τη σωτηρία.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν δύο φορές με το Μανώλη Σπανό και μία τον τερματοφύλακα Γαλάνη να σκοράρουν έως το 90’ για να ισοφαρίσουν, όμως… κατάφεραν εν συνεχεία να χάσουν τον πόντο, όταν σημείωσε στο 94’ γκολ ο Δαλκίδης.

Η ολική επαναφορά της ομάδας από την Κάρπαθο πήγε να σημειωθεί αφού ο Γιάννης Καραμηνάς έριξε στον αγώνα το Μανώλη Σπανό στο 48’, χωρίς ωστόσο να κατακτηθεί ο πολυπόθητος πόντος. Ο προπονητής του Ποσειδώνα πάντως αποβλήθηκε ύστερα από υπόδειξη του διαιτητή Μανώλη Παπαγιαννίδη λόγω έντονης διαμαρτυρίας του στο 88’.

Φάσεις και γκολ
14’ Πολύ καλό σουτ του Μιχάλη Λυριστή, απόκρουσε δύσκολα ο Γαλάνης.

22’ Μετά από κόρνερ του Τσιαβέλη από δεξιά, ο Χριστόπουλος έκανε την κεφαλιά για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

33’ Ξανά ο Μιχάλης Λυριστής σούταρε και η μπάλα, αφού κόντραρε στο Γιάννη Σπανό, έφυγε μόλις άουτ.

47’ Μετά από γέμισμα, ο Θοδωρής Λυριστής βγήκε στην πλάτη της άμυνας και από το ύψος της περιοχής σούταρε για το 1-0.

50’ Ανατροπή του Τσοπάνογλου από τον Καζηλιέρη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Λυριστής, ο Γαλάνης απόκρουσε και έδωσε ουσιαστικά δεύτερη ευκαιρία στον έμπειρο επιθετικό της Δόξας να κάνει το 2-0.

55’ Ο Φράγκος βλέποντας τον Κοντογιωργάκη εκτός θέσης, σούταρε από τα 50μ. και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.

70’ Στην αντεπίθεση η Δόξα με το Μιχάλη Λυριστή, ο οποίος σούταρε, όμως ο Γαλάνης αφού απόκρουσε με γροθιές, έδωσε… ασίστ στον Κωστομοίρη ώστε να κοντρολάρει για να κάνει σουτάροντας το 3-0.

76’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Σπανού και ο Κοντογιωργάκης βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, για να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να περάσει τελικώς τη γραμμή. 3-1.

85’ Πάσα του Τσιπιζίδη στο Μανώλη Σπανό και ανατροπή στην περιοχή από το Δημήτρη Ορφανό, με το διαιτητή να δείχνει δεύτερη φορά στον αγώνα την άσπρη βούλα. Από κει ο Σπανός δεν αστόχησε και έκανε το 3-2.

90’ Εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του τερματοφύλακα Γαλάνη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Κοντογιωργάκη, αφού την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του. 3-3

94’ Ο Μιχάλης Λυριστής εκτέλεσε φάουλ και ο Δαλκίδης έπιασε την κεφαλιά για το 4-3.

Καλή η διαιτησία του Μανώλη Παπαγιαννίδη και των βοηθών του Καλκαβούρα και Σαρρή.

Από τη Δόξα διακρίθηκαν οι Κωστομοίρης, Μιχάλης Λυριστής και Δαλκίδης ενώ από τον Ποσειδώνα οι Γαλάνης, Μανώλης Σπανός και Μαντινάος.

Δόξα: Κοντογιωργάκης, Στελλάς, Σαββούλης, Ορφανός Δ., Μπαρμπαντώνης Ι. (43’ λτ. Μπατέστας), Τσοπανογλου, Κωστομοίρης (85’ Ορφανός Χ.), Χατζηνικόλας, Λυριστής Θ., Λυριστής Μ., Δαλκίδης.
Ποσειδών: Γαλάνης, Χριστόπουλος, Σπανός Ι., Βασιλειώτης (48’ Σπανός Ε.), Νασόπουλος, Μαντινάος, Τσιαβέλης, Καουκάκης (66’ Κουλάι), Καζηλιέρης, Φράγκος (91’ Παραγυός), Τσιπιζίδης.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης