Συνεχείς πρωτιές για τη Ρεμπούλη

Συνεχείς πρωτιές για τη Ρεμπούλη

Συνεχείς πρωτιές για τη Ρεμπούλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Η αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 αναδείχθηκε νικήτρια του Ημιμαραθωνίου Αθηνών, διατηρώντας τον περσινό τίτλο της

Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό, περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη διοργάνωση του 6ου Ημιμαραθωνίου της, που διοργάνωσε την Κυριακή ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθήνας, την Περιφέρεια Αττικής και μεγάλο χορηγό την ERGO.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Λίγο πριν τις 9.00 όλοι ήταν στις θέσεις τους για τη στιγμή της εκκίνησης. Ωστόσο οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της Άνοιξης.

Μεγάλη μάχη έγινε στα τελευταία μέτρα όσον αφορά τους Άνδρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας, με τους Γιάννη Ζερβάκη και Κώστα Γκελαούζο να φτάνουν μαζί στον τερματισμό. Τελικά ο Ζερβάκης με ένα δυνατό φίνις πέρασε πρώτος τη γραμμή με 1.09.03, με τον περσινό νικητή να ακολουθεί σε 1.09.04.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο διότι μας χειροκροτούσε σε όλη τη διαδρομή και μας ενθάρρυνε και τον προπονητή μου, Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπως και τους χορηγούς μου», είπε ο Ζερβάκης. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Χαράλμπος Πιτσώλης (1.10.22) του Γ.Α.Σ. Ιλισού Αθηνών.
Στις γυναίκες, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, νικήτρια ήταν η Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με 1.19.44.

«Είμαι ικανοποιημένη από την πρώτη θέση αλλά όχι από το χρόνο. Δυσκολεύτηκα περισσότερο από πέρσι, είχε μία παράξενη υγρασία που έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική και με ενόχλησε στην αναπνοή, με αποτέλεσμα να μην κάνω το χρόνο που περίμενα. Συνεχίζω τώρα με έναν Μαραθώνιο στο εξωτερικό και Ημιμαραθώνιο στη Ρόδο", είπε η Ρεμπούλη.

Δεύτερη τερμάτισε η έμπειρη Ντενίζ Δημάκη με 1.23.03 και στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ειρήνη - Ρία Μιχαλά (1.23.36). Όσον αφορά τη Ρόδο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ανδρών (όπως η Ρεμπούλη στις Γυναίκες), συμμετείχε ο Νίκος Φλεβάρης του ΑΟ Καλλιπάτειρα που τερμάτισε σε 1.30.25

Οι έξι πρώτοι του Ημιμαραθωνίου
Άνδρες: Ζερβάκης (ΓΣ Βιτσέντζος Κ.) 1.09.03, Γκελαούζος (ΠΑΟ) 1.09.04, Πιτσώλης (Ιλισσός) 1.10.22, Μπουντούλης (Κούρος Αίγινας) 1.12.12, Βώτσος (Βιτσέντζος Κ.) 1.12.53, Μαλιόγλου (ΠΓΣ) 1.13.33
Γυναίκες: Ρεμπούλη (ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) 1.19.44, Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισσός) 1.23.03, Μιχαλά (ΣΑΠΚ Νεάπολης) 1.23.36, Γαζέα (ΑΓΕ Ζακύνθου) 1.25.09, Ντίνα (ΣΑΠΚ Νεάπολης) 1.25.37, Δαγκλή 1.25.37.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα