Δεν έχει αντίπαλο η Μαγκούλια...

Δεν έχει αντίπαλο η Μαγκούλια...

Δεν έχει αντίπαλο η Μαγκούλια...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Η σφαιροβόλος από την Κάλυμνο πήρε με το 16,03 την πρώτη θέση στις Κορασίδες του Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων στο Καυτανζόγλειο. Η επίδοση αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη παγκοσμίως φέτος

Μια σημαντική εγχώρια διοργάνωση του στίβου έγινε για τρίτη χρονιά φέτος. Το Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, όπως όταν ξεκίνησε το 2015, έτσι και φέτος φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στη διοργάνωση είχαν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από όλη τη χώρα, ενώ πολλοί από αυτούς βρέθηκαν πριν τον αγώνα στη Βόρειο Ελλάδα, και συμμετείχαν στο καμπ ρίψεων της περασμένης Παρασκευής.

Το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Καυτανζόλειο, με τον κύριο όγκο των αγωνισμάτων να διεξάγεται στο προπονητήριο "Κώστας Σπανίδης".

Το μοναδικό αγώνισμα που έγινε εντός του κεντρικού σταδίου ήταν ο ακοντισμός όλων των κατηγοριών. Στον αγώνα συμμετείχε και η Μαρία Μαγκούλια: κορυφαία σφαιροβόλος στις κορασίδες στη χώρα μας και πήρα ανέτως την πρώτη θέση.

Η πρωταθλήτρια του Κάλυμνος 2000 και μία εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, είχε καλύτερη βολή στα 16.03μ. Αν και είναι ακόμα το ξεκίνημα στον ανοικτό, η Μαρία Μαγκούλια πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση παγκοσμίως για την κατηγορία της.

Οι τρεις πρώτες στο αγώνισμα: Σφαιροβολία Κορασίδων: Μαγκούλια (Κάλυμνος 2000) 16,03 μ., Τζένγκο (Κένταυρος) 14,06 μ., Καλτσούνη (Πυγμή Ευόσμου) 14,05 μ.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων