«Βράζουν» με τη διαιτησία στα Μαριτσά

«Βράζουν» με τη διαιτησία στα Μαριτσά

«Βράζουν» με τη διαιτησία στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 287 ΦΟΡΕΣ

Σφοδρά παράπονα για την αντιμετώπιση της ομάδας τους στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχουν οι άνθρωποι του Ηρακλή

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στους κόλπους του Ηρακλή για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα από τους διαιτητές στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στο πέναλτι, το οποίο δεν καταλογίστηκε υπέρ των «ροπαλοφόρων» στο χαμένο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, προστέθηκε το ακυρωθέν τέρμα του Τσαλώλη στο τέλος του σαββατιάτικου ματς με τον Άρη (νέα ήττα με 0-1) μετά από υπόδειξη του βοηθού Σταυρούλια για οφσάιντ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν βγει από τα… ρούχα τους.

Οι Μαριτσενοί επικαλούνται ξανά, όπως έκαναν και στο ματς με τον Ποσειδώνα, το βίντεο του αγώνα που όπως λένε, τους δικαιώνει, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν ζητάνε προνομιακή μεταχείριση, αλλά τον αυτονόητο σεβασμό στο πλαίσιο της ισονομίας.

Μάλιστα, τονίζουν πως απαντήσεις του τύπου «η ομάδα σας δεν έπαιξε, κακώς ασχολείστε με τη διαιτησία», τις οποίες λαμβάνουν συχνά πυκνά από τους αρμόδιους, είναι από προσχηματικές έως προσβλητικές, δεδομένου πως η δουλειά των διαιτητών και των παρατηρητών δεν είναι να κρίνουν την απόδοση μίας ομάδας, αλλά να αποδίδουν δικαιοσύνη.

Ξεκίνημα με απουσίες
Με προβλήματα ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Διαγόρα.

Ο Γιώργος Σαββιδάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Λευτέρη Σκυλλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, καθώς και το Νίκο Σαχίνη, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Εκτός προπόνησης έμεινε, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ο Γιώργος Ανδρεόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης