Η αναποδιά συνεχίζεται στο Διαγόρα…

Από τη μια αναποδιά στην άλλη πάει ο Διαγόρας. Το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Καλημέρης  έκανε επέμβαση στους χιαστούς. Την εγχείρηση πραγματοποίησε στον παίκτη του «γηραιού» ο χειρούργος ορθοπεδικός Γιάννης Βλάμης στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού.

Στην επέμβαση όλα πήγαν καλά και όπως τόνισε ο γιατρός στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στον Γενικό Αρχηγό του Διαγόρα, Μανώλη Μπάτη, που συνόδεψε τον  «κυανέρυθρο» παίκτη, θα μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε λιγότερο από έξι μήνες.

Ο «γηραιός» όμως είχε ακόμα μια σοβαρή περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή του.
Πρόκειται για τον Τάσο Κιοσέογλου, ο οποίος τραυματίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρδου κι αυτός στον πρόσθιο χιαστό και βρίσκεται σε διαδικασία επέμβασης. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αυτό θα γίνει σε 20 περίπου μέρες και από τον ίδιο πιθανότατα  γιατρό.
Στο μεταξύ η ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Μαριτσών στο Δημ. Στάδιο.

Η οικογένεια Καλημέρη ευχαριστεί
«Η οικογένεια του Γιάννη Καλημέρη ευχαριστεί την ομάδα του Διαγόρα για τη συμπαράσταση της στην όλη διαδικασία της αποκατάστασης της υγείας του γιου τους και ιδιαίτερα ευχαριστεί τους κ. Κώστα Χρυσοχοΐδη και Μανώλη Μπάτη και εύχεται ο θεός να τους έχει καλά».

ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
Ο Διαγόρας πέραν των άλλων, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται και το Κύπελλο Ερασιτεχνών στο οποίο θα συμμετάσχει σαν Κυπελλούχος Δωδεκανήσου. Οι τελικοί  των υπολοίπων αντιπάλων του στον Όμιλο που συμμετάσχει (Αθήνα-Λέσβος- Χίος-Πειραιάς- Σάμος- Κυκλάδες) έχουν γίνει ήδη  και ο «γηραιός» ξέρει πλέον ποιοι είναι οι αντίπαλοι του.

Πιο συγκεκριμένα:
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ είναι τα Σούρμενα.
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ είναι ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΧΙΟΥ αναδείχθηκε ο Ηρακλής Θυμιανών
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ είναι το Κερατσίνι
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΑΜΟΥ είναι ο Πυθαγόρας
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ είναι ο ΑΟ Σύρου.