Θα δικαστεί για επίθεση με ρόπαλο σε υπάλληλο οβελιστηρίου της Ρόδου

Θα δικαστεί για επίθεση με ρόπαλο σε υπάλληλο οβελιστηρίου της Ρόδου

Θα δικαστεί για επίθεση με ρόπαλο σε υπάλληλο οβελιστηρίου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 609 ΦΟΡΕΣ

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει αρχές Απριλίου 41χρονος, κατηγορούμενος για την επίθεση που έκανε με ρόπαλο σε υπάλληλο οβελιστηρίου, πριν από πέντε χρόνια στη Ρόδο, προκειμένου να τον εκδικηθεί!

Από την επίθεση ο 47χρονος – σήμερα- υπάλληλος είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις!

Για το επεισόδιο, σε βάρος του 41χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορίες για τις οποίες και θα λογοδοτήσει στις 3 Απριλίου 2017 ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 6 το πρωί στις 28 Οκτωβρίου 2012. Ο 47χρονος υπάλληλος του οβελιστηρίου είχε πάει να πετάξει τα σκουπίδια της επιχείρησης σε κοντινό κάδο και εκεί τον εντόπισε ο 41χρονος ο οποίος κρατώντας στα χέρια ένα ρόπαλο του επιτέθηκε χτυπώντας τον με σφοδρότητα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ παράλληλα άρχισε και να τον κλωτσάει ασταμάτητα.

Περίοικοι που άκουσαν τον θόρυβο και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, άρχισαν να φωνάζουν στον 41χρονο για να σταματήσει. Τότε ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να φύγει όμως και πάλι επέστρεψε και χτύπησε με κλωτσιές αυτή τη φορά στο πρόσωπο και στο κεφάλι τον 47χρονο υπάλληλο!

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 47χρονο στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ λόγω της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και υποβλήθηκε σε δύο εγχειρίσεις.

Τον Μάρτιο του 2014 ο 41χρονος προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 41χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας 5000 ευρώ.

Συνήγορος υπεράσπισης στην υπόθεση είναι ο κ. Στέλιος Κιουρτζής.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας