Μωραΐτικο γλέντι από τους Πελοποννήσιου της Ρόδου

Μωραΐτικο γλέντι από τους Πελοποννήσιου της Ρόδου

Μωραΐτικο γλέντι από τους Πελοποννήσιου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 295 ΦΟΡΕΣ

“Μωραΐτικα γλεντάμε και... την κρίση ξεπερνάμε”.

Με αυτό το σύνθημα γιορτάζουν εφέτος οι Πελοποννήσιοι της Ρόδου την 25η Μαρτίου. Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ρόδου “Ο ΜΩΡΙΑΣ” που έχει συμπληρώσει 50 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας στα δρώμενα του νησιού, πάντα με σεβασμό στη παράδοση και στην ιστορία, οργανώνει παραδοσιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΒΙΡΓΙΝΙΑ (στη λεωφ. Καλλιθέας δίπλα από το Eden Roc).

Ελάτε όλοι να γλεντήσουμε μ’ ένα γνήσιο παραδοσιακό Μωραΐτικο γλέντι που θα στήσουν ο Παναγιώτης Λάλεζας στο τραγούδι και ο Κώστας Γιαννακόπουλος στο κλασίνο, οι μουσικοί όπως αυτοί ξέρουν και το έχουν ως παρακαταθήκη αλλά και υποχρέωση στους προγόνους τους να το διατηρούν και να το μεταλαμπαδεύουν στις νεώτερες γενιές, γιατί «Το κλασίνο είναι “άνθρωπος ζωντανός”». Θα χορέψουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας περιμένουμε να στηρίξετε με την παρουσία σας την ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά των μελών του συμβουλίου στις άοκνες προσπάθειες τους για την συνεχή παρουσία του συλλόγου μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948203026

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»