Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποσταθμό της ΔΕΗ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 588 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι με πρωτοβουλία του ΑΠΟΠΕΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον σταθμό της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, με πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Πολιτιστικού Συλλόγου κατιοίκων των συνοικιών, Αγίου Νικολάου, Αγίου Δημητρίου και Αγίου Γεωργίου.

Η συγκέντρωση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι, προκειμένου όπως αναφέρει ο σύλλογος “να αποτρέψουμε όλοι μαζί την ανέγερση υποσταθμού υπερυψηλής τάσης δίπλα στα σπίτια μας».

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΓΑΚΗ
Στις 24 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση-ενημέρωση- συζήτηση με θέμα την πρόθεση για ανέγερση υποσταθμού υψηλής τάσης από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην πόλη της Ρόδου και τις τελευταίες εξελίξεις. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Βουλευτής Δωδ/νήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γακης και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, Ε. Γαλανού, Γ. Σάββενας, Μ. Λαρδούτσος, Γ. Ηλιοπούλου καθώς και ο κ. Αναστάσιος Σάββας.

Η ανωτέρω συνάντηση αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ΑΠΟΠΕΣ μετά από την επιθυμία του κ. Γάκη για σχετική ενημέρωση. Αφού ενημερώθηκε και μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση, επιβεβαίωσε την στήριξή του στις προσπάθειες του συλλόγου, για την υπεράσπιση της υγείας αναφερόμενος στην αρχή της προφύλαξης, την ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής που πλέον είναι και η νέα είσοδος της πόλης, και την προστασία του μνημείου.

Δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και ότι θα προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια και πρωτοβουλία προκειμένου να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Νέο τροχαίο ατύχημα στην πόλη της Ρόδου

Ρεπορτάζ Ροδίτη δημοσιογράφου εντάχθηκε στην Τράπεζα Θεμάτων του υπ. Παιδείας για τη Γλώσσα

Μεταναστευτικό: Μείωση άνω του 50% στους διαμένοντες στις 5 δομές του Ανατολικού Αιγαίου στο 4μηνο

Γιάννης Παππάς: «Μπαίνουμε δυστυχώς σε ελέγχους για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στις επιχειρήσεις»

Σημαντική δωρεά του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στην Καρδιολογική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου με την καθοριστική συμβολή του Ομίλου Mitsis

«Κρασί από τα χείλη σου»

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ 13 Μαΐου στη Ρόδο για ενημέρωση εργαζομένων

Οι εργαστηριακοί γιατροί περιγράφουν το οικονομικό τους αδιέξοδο