Κατάσταση για... μάδημα μαργαρίτας στη Ρόδο

Κατάσταση για... μάδημα μαργαρίτας στη Ρόδο

Κατάσταση για... μάδημα μαργαρίτας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Έξι ποδοσφαιριστές παραμένουν στα «πιτς» και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν γνωρίζει ακόμα πόσοι εξ αυτών θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο

Αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα, τα οποία δημιουργούν τον κίνδυνο να δυσκολευτεί να συγκροτήσει ακόμα και τη δεκαοκτάδα του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι με τον Ιάλυσο, παραμένει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης που έγινε στο γήπεδο των Καλυθιών, ο τεχνικός της Ρόδου είδε να συνεχίσουν με ατομικό πρόγραμμα οι Καντιμοίρης, Ανδρίκος, Αμανατίδης, Ευγενικός και Τορεζάνι, στους οποίους προστέθηκε, λόγω νέου τραβήγματος που υπέστη, ο Πιτταράς.

Στην παρούσα φάση, περισσότερες πιθανότητες να προλάβει να επανέλθει δείχνει να συγκεντρώνει ο Τορεζάνι, ενώ το καλό νέο της χθεσινής μέρας ήταν η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς του Τζιβίλογλου. Υπό τις παρούσες συνθήκες, κανέναν δεν θα πρέπει να εκπλήξει η συμμετοχή, ακόμα και στο αρχικό σχήμα, νέων παιδιών, που θα έχουν την ευκαιρία τους να διακριθούν.

Ευχαριστίες στον Απόλλωνα
Η διοίκηση της Ρόδου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Απόλλωνα Καλυθιών τόσο για τη διάθεση του γηπέδου για τις ανάγκες προπόνησης της ομάδας, όσο και για την άψογη φιλοξενία.

Το ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Σταμάτης Καντιμοίρης (στο μέσο)Το ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Σταμάτης Καντιμοίρης (στο μέσο)

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας