Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Δυναμική κινητοποίηση για τον υποσταθμό στον Άγιο Νικόλαο (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2044 ΦΟΡΕΣ

Δυναμική συγκέντρωση απλών πολιτών, αλλά και εκπροσώπων φορέων και πολιτικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Σωτρίλλης και Γιάννης Φλεβάρης, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Στράτος Καρίκης, Χατζής Χατζηευθυμίου και Γιώργος Υψηλάντης, οι πρώην Δήμαρχοι Ρόδου Μάνος Κόκκινος και Στάθης Κουσουρνάς, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, ο γενικός γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αντώνης Γιαννικουρής, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ψυλλάκης, Γιάννης Γιαννακάκης και Ευαγγελία Παναή.

Όλοι τους εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στα σχέδια για την δημιουργία υποσταθμού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και την υποστήριξή τους στον αγώνα του ΑΠΟΠΕΣ και των κατοίκων του συνοικισμού.

Ιδιαίτερα δε οι πρώην δήμαρχοι κ. Στάθης Κουσουρνάς και Χατζής Χατζηευθυμίου, τόνισαν πως θα πρέπει να τηρηθούν τόσο οι αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και χρόνια από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, αλλά και να ληφθεί υπόψη η αντίθετη άποψη των κατοίκων της Ρόδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Μάνος Κόκκινος που τόνισε ότι δεν είναι αντίθετοι στην ανάπτυξη του τόπου, αν αυτό όμως να γίνεται με σωστό σχεδιασμό, ενώ ο κ. Υψηλάντης ανέφερε το παράδειγμα του Κορυδαλλού όπου έγινε κάτι παρόμοιο, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια κρίθηκε παράνομο και κατεδαφιστέο, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της «Ροδιακής».

Διαβάστε ακόμη

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου