Τα «κουκιά» τους μετρούν σήμερα στη Ρόδο

Τα «κουκιά» τους μετρούν σήμερα στη Ρόδο

Τα «κουκιά» τους μετρούν σήμερα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Σε ρυθμούς ομάδας μπήκε χθες ο Αμανατίδης και ίσως προλάβει το παιχνίδι με τον Ιάλυσο

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Ρόδος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο.

Ένα λόγο να χαμογελάσει επιτέλους, εν μέσω των πολλών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την ομάδα τις τελευταίες μέρες, έδωσε στον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο ο Χρήστος Αμανατίδης, ο οποίος μπήκε χθες σε ομαδικούς ρυθμούς δουλειάς.

Αν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βγάλει χωρίς ενόχληση και τη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο των Καλυθιών και δείξει έναν ελάχιστο βαθμό ετοιμότητας, θα συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα. Απαντήσεις περιμένει σήμερα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και από τους Τορεζάνι, Καντιμοίρη και Ολιβέιρα, οι οποίοι έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ οριστικά νοκ άουτ τέθηκαν οι Ανδρίκος, Πιτταράς και Ευγενικός.

Πάντως, η δύσκολη εβδομάδα και οι πολλές απουσίες δεν κάνουν τα «ελάφια» λιγότερα αισιόδοξα για τον αγώνα με τον Ιάλυσο, καθώς υπάρχει η πίστη πως ακόμα και οι νεαροί που λογικά θα χρησιμοποιηθούν, έχουν τις ικανότητες να καλύψουν επάξια τα κενά και να συμβάλλουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Τη δική του βοήθεια στην ομάδα καλείται να δώσει και ο φίλαθλος κόσμος.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.