Με δεκατρείς στην Κάρπαθο ο Φοίβος!

Με δεκατρείς στην Κάρπαθο ο Φοίβος!

Με δεκατρείς στην Κάρπαθο ο Φοίβος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Θα παίξει αύριο στις 14.00 με τον τοπικό Ποσειδώνα και θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ

Με κολοβή αποστολή πάει αύριο στην Κάρπαθο ο Φοίβος, για να δώσει εκεί τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής, κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα.

Μοιάζει περισσότερο με αποστολή ανάγκης, καθώς υπάρχουν τραυματισμοί, στρατεύσεις αλλά και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας του Φοίβου, που τελευταία δεν δείχνει σε καλή κατάσταση κι αυτό φαίνεται και από την σύνθεση της αποστολής στην Κάρπαθο.

Ο Μιχάλης Πολιάς ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας της Κρεμαστής για τον αγώνα αυτό και ανακοίνωσε και τους παίκτες της αποστολής που δεν ξεπερνούν τους δεκατρείς.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται ένας μόνο τερματοφύλακας και δώδεκα ακόμα παίκτες, από τους οποίους ο κόουτς της ομάδας καλείται να επιλέξει την ενδεκάδα, αλλά και δυο αλλαγές του αν χρειαστεί.

Ο ένας μάλιστα από τους δεκατρείς-όπως και σε άλλο παιχνίδι- είναι ο Δημήτρης Χαρτοφύλης, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να αγωνισθεί για λίγο στο ματς της Καρπάθου εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα .

Οι δεκατρείς που θα ταξιδέψουν στην Κάρπαθο είναι, οι Τόππος, Παϊζάνος, Φελεγκάκης, Καραγεωργίου, Ν. Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Πανταζόπουλος, Τσουβαλάς , Μόσχος, Παλάζης, Γιαννακόπουλος και Χαρτοφύλης.

Υπενθυμίζεται πώς η αποστολή του Φοίβου θα πάει αεροπορικώς στην Κάρπαθο αύριο το πρωί, θα αγωνισθεί στις 14.00 και θα ξεκινήσει το ίδιο βράδυ με πλοίο την επιστροφή της προς την Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”