Κλεάνθης: Έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Αστέρα Μασσάρων

Κλεάνθης: Έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Αστέρα Μασσάρων

Κλεάνθης: Έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Αστέρα Μασσάρων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Δεν λυπήθηκαν τους Μασσαρενούς και με δύο γκολ στο 72’ και στο 74’, πήραν τη νίκη με 2-0

Το ισχυρότερο κίνητρο δεν ήταν αρκετό για να αμβλύνει τη διαφορά εμπειρίας και ποιότητας και να βοηθήσει τον Αστέρα Μασσάρων να αποκομίσει κέρδος από τον «τελικό» με τον Κλεάνθη.

Οι Παραδεισιώτες «χτύπησαν» στο τελευταίο εικοσάλεπτο, πήραν τη νίκη με 2-0 και «έσπρωξαν» τους αντιπάλους τους ακόμα πιο κοντά σ’ έναν οδυνηρό υποβιβασμό.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τον Κλεάνθη να διατηρεί μία ελαφρά πρωτοβουλία απέναντι σ’ έναν Αστέρα που στάθηκε καλά και είχε τις καλές στιγμές του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους, πρόσθεσαν αποτελεσματικότητα και με δύο γκολ στο 72’ και στο 74’, «καθάρισαν» το ματς, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα για άλλη μία αγωνιστική.

Φάσεις και Γκολ
5’ Σέντρα του Γκινή από τα δεξιά, με τον Καλημέρη να πιάνει τη «σκαστή» κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

17’ Ο Βασιλειάδης ελίχθηκε ωραία στη δεξιά πτέρυγα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε διαγώνια, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

22’ Μετά από επικίνδυνο κόρνερ του Μίρτσεβ ο Καστανάκης έδιωξε με τις γροθιές, για να μπλοκάρει στη συνέχεια την κεφαλιά του Πλαγγέντη.

24’ Ο Καραγιάννης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ποζατζίδη.

30’ Ο Γκινής εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Πελέκης πρόβαλε την έξοδο του Καραγιάννη, ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε ήταν άστοχη.

36’ Ο Κώστας επιχείρησε σέντρα σουτ από τα δεξιά, με τον Καψαλάκη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ, προ του Πλαγγέντη.

62’ Ο Μαρίνοβ απέκρουσε σε κόρνερ το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Γκινής έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Πελέκη.

72’ Η απόπειρα του Κρομμύδα να βγάλει σέντρα από τα αριστερά κατέληξε σε κόντρα στα πόδια των αμυντικών, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Γκινή και με το δικό του ασύλληπτο βολέ ο Κλεάνθης άνοιξε το σκορ (0-1).

74’ Ο Γκινής κινήθηκε στα δεξιά τελειώνοντας την προσπάθειά του με παράλληλη μπαλιά, με τον Πλύγκο να βγαίνει πρώτος πάνω στην μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα με κοντινό πλασέ (0-2).
Καλή ήταν η διαιτησία των Ατσικνούδα, Μαυρουδή και Σαρρή.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Μασσάρων: Καραγιάννης (57’ λ.τ. Μαρίνοβ), Κώστας, Στογιανόφσκι (77’ Λούππος), Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Χατζημανώλης, Πλαγγέντης, Μίρτσεβ, Βασιλειάδης (66’ Δημητριάδης).
Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιαννίκος, Φουσατζιά (60’ Γιατσιάτσος), Ποζατζίδης, Καψαλάκης, Πελέκης (84’ Παπάς), Γκινής, Πλύγκος, Καλημέρης (77’ Πατάκας), Μαριάς, Κρομμύδας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”