Πολύτιμος βαθμός για τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Πολύτιμος βαθμός  για τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Πολύτιμος βαθμός για τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Φοίβο στην Κάρπαθο και πλησίασε περισσότερο στην παραμονή

Άλλον ένα βαθμό στο… σακούλι της παραμονής έβαλε χθες ο Ποσειδώνας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Φοίβο στην Κάρπαθο.

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, αφού με το που συμπληρώθηκαν δυο λεπτά αγώνα, ο Τσιπιζίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκε ο Φοίβος θεωρώντας πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή, αλλά ο α’ βοηθός Αντωνάς πήγε αμέσως στη σέντρα…

Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Με… φόρα από τα αποδυτήρια ο Ποσειδώνας έκανε το 2-0 στο 48’ μετά από άλλη μια εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Σπανού, δείχνοντας πως θα μπορούσε να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Παρόλα αυτά, ο Φοίβος αντέδρασε και μείωσε κατ’ αρχάς στο 52’ όταν ο Μαντινάος έκανε χέρι στην περιοχή και ο διαιτητής Πατσιόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι απ’ όπου ήταν εύστοχος ο Παλάζης.

Η συνέχεια ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους, με τον Αξιώτη να σουτάρει από πολύ μακριά και να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ για το 2-2 στο 60’. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν έγινε και κάτι… φοβερό, με το 2-2 να μένει ως το 90’ , δίνοντας περισσότερες ελπίδες παραμονής στον Ποσειδώνα.

Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Αντωνά και Κούτση.

Ποσειδών: Γαλάνης, Νασόπουλος (67’ Σπυριδάκης), Κούτολο, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Μαντινάος, Τσιπιζίδης, Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (80’ Κουλάι), Σπανός Ε., Καζηλιέρης (88’ Καουκάκης Χ.).
Φοίβος: Τόππος, Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης, Μόσχος, Ορφανίδης, Τσουβαλάς, Καραγεωργίου, Γιαννακόπουλος (30’ Πανταζόπουλος, 46’ Τρέχας).

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης