Αντίμαχος: Νίκησε το πιο αποτελεσματικό ημίχρονο

Αντίμαχος: Νίκησε το πιο αποτελεσματικό ημίχρονο

Αντίμαχος: Νίκησε το πιο αποτελεσματικό ημίχρονο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Την εξαιρετική παρουσία του στο πρώτο μέρος εξαργύρωσε ο Αντίμαχος με την επικράτησή του επί του ΑΕΡΑ με 4-2

Τις ελπίδες του για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας διατήρησε ο Αντίμαχος, χάρη στη προχθεσινή νίκη του επί του ΑΕΡΑ με 4-2.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αντιμάχειας παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι δύο όψεων. Στο πρώτο μέρος ο Αντίμαχος ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και ανταμείφθηκε για την εξαιρετική εμφάνισή του μ’ ένα άνετο 3-0.

Στο 12’, μετά από πλαγιοκόπηση του Μάκη Μποϊλή και γύρισμα προς το ύψος του πέναλτι, ο Χατζησουλεϊμάν «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ στην κίνηση, στο 21’, η ωραία εναλλαγή της μπάλας έφερε σε θέση βολής τον Πη, που έκανε το 2-0 με πλασέ, ενώ πανομοιότυπη ήταν η φάση του 3-0 στο 35’, με το Συνεσίου να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα.

Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο ο ΑΕΡΑ, που ταξίδεψε στην Κω με μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές, άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι. Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα μείωσε σε 3-1 στο 41’, όταν μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μασάδο κέρδισε και πλάσαρε εύστοχα, ενώ στην επανάληψη εμφανίστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

Οι Αφαντενοί ανέλαβαν τον έλεγχο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και στο 70’ μείωσαν περαιτέρω σε 3-2 με πλασέ του Μασάδο. Μέχρι το τέλος του ματς συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, ενώ διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι. Εν τέλει και σε μία γρήγορη αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, ο Αντίμαχος έφτασε στο 4-2, χάρη σ’ ένα άψογο τελείωμα από το Συνεσίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φραγκιαδάκης, με βοηθούς τους Δημαράκη και Καραμούτα.

Οι συνθέσεις:
Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ζιώγας, Καράλιαμης (55’ Ανδρογιώργης), Σωτήρι, Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμάν, Μπεκιρλάρι (68’ Καλούδης), Συνεσίου, Πης, Μποϊλής (80’ Κόμπτος).
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μίγκλης, Δανάς, Ροκάι, Μαλλιάκας, Τρουμπούνας, Μπαράι, Στεφανής, Φιλιππάκος (25’ λ.τ. Τσαλίκης), Λαουδίκος, Μασάδο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.